Yoko malja 30,5cm Bohemia kristallilasia

Tuotenro: BK301 Yoko malja 30,5cm

Varastossa

129,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Käytettävissä olevat toimitustavat: Kristallien pakkaus-ja toimitusmaksu 9,90€, Pikatoimitus jonon ohi Kellopuodin pakkaamossa, Pakettitoimitus

Näyttävä ja sulavalinjainen Yoko-malja sopii ruokapöytään katseiden kerääjäksi vaikkapa salaatin tarjoilussa tai boolimaljana. Suuri malja käy erinomaisesti isommankin porukan kestitsemiseen tyylistä tinkimättä!

Malliltaan ja muotoilultaan Yoko on sarjana pelkistetyn tyylikäs. Kierteiset ja aaltoilevat leikkauslinjat luovat seesteistä harmonisuutta ja tuovat mieleen japanilaisen minimalistisen tyylin. Yoko-kristalleihin ei tarvita välttämättä mitään, vaan maljat ja maljakot toimivat kauniina katseen vangitsijoina sellaisinaankin. Mikään ei kuitenkaan estä luovuuden käyttämistä esimerkiksi asetelmien luomisessa vaikkapa jouluvalojen avulla.

Kristallilasinen pinta on kauniin sileä ja tasainen, mutta heijastaa valoa kauniisti kaikkialle huoneeseen esimerkiksi vaikka maljaan asetetuista jouluvaloista.

Sarjaan on saatavilla myös kaksi erimallista maljakkoa, molemmat mallit kahdessa eri koossa. Myös kyseinen malja on saatavana pienempänä vaihtoehtona.

Materiaali kristallilasi.

Huomioithan, että kristallin valmistuksessa tuotteeseen saattaa jäädä pieniä ilmakuplia. Ne kuuluvat tuotteen laatuun eivätkä ole valmistusvirhe.

Maljan halkaisija 30,5 cm.

Paino 3 400 g.

Korkeus 11,5 cm.

Maljan tilavuus 1,5 litraa.

Malja on myös suosittu häälahja tai kastelahja. Tutustu myös Yoko-sarjan maljakoihin!

Nopea toimitus suoraan varastosta, toimitusaika 1-4 työpäivää.

Valmistaja Bohemia, Tsekki.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kristallit, Malja, Bohemia kristallit