Wellington maljakko 30,5cm Bohemia kristallilasia

Tuotenro: BK206 maljakko 30,5cm Wellington

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, mutta laita viestiä jos haluat tilata sen

Ilmoita saatavuudesta
69,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*

Käytettävissä olevat toimitustavat: Kristallien pakkaus-ja toimitusmaksu 9,90€, Pikatoimitus jonon ohi Kellopuodin pakkaamossa, Pakettitoimitus

Kuninkaallisen arvokas ja näyttävä Wellington on kuin suoraan viktoriaanisen hovin pöydältä! Ajatonta arvokkuutta henkivä sarja on yksinkertainen mutta silti korvaamattoman tyylikäs. Upea maljakko on juhlava valinta!

Historian lehtien havinaa muotoiluun tuovat elegantti muotoilu sekä matala pylväsmäinen jalusta maljakon pohjassa. Maljakon pohja muistuttaa hoveista ja temppeleistä tuttua doorilaista pylvästä, jota on käytetty arkkitehtuurissa niin antiikissa kuin nykyaikana uusklassismin virtauksissakin. Iso-Britannian hoveissakin on nähty uus klassismin parhaita piirteitä juuri viktoriaanisella kukoistuskaudella, joten Wellington on todellakin malliltaan kuninkaallisillekin sopiva!

Maljakon alareunassa on yksinkertaisia ja elegantteja syvennyksiä, jotka tuovat eloa maljakkoon. Syvennykset myöskin taittavat valoa kauniisti, joten maljakkoon kannattaa kokeilla tehdä asetelmia esimerkiksi led-valoja hyödyntäen. Maljakkoon sopivat myös näyttävät kukkakimput ja yksittäiset suuret kukat. Malliltaan Bohemian uutuus on kuitenkin niin näyttävä, että maljakko itsessäänkin sopii katseita vangitsevaksi sisustuselementiksi.

Valitse Wellington oman kattauksesi keskipisteeksi tai lahjaksi vaikkapa pyöreitä vuosia täyttävälle läheiselle taikka hääparille! Suosittu lahja merkkipäiviin!

Maljakon korkeus 30,5 cm ja paino 2240 g.

Maljakon reunan paksuus vaihtelee n. 8-10 mm välillä.

Materiaali kristallilasi.

Huomioithan, että kristallilasin valmistuksessa tuotteeseen saattaa jäädä pienen pieniä ilmakuplia. Ne kuuluvat tuotteen laatuun eivätkä ole valmistusvirhe.

Valmistaja Bohemia, Tsekki.

Malja on myös suosittu häälahja tai valmistujaislahja.

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kristallit, Maljakko, Bohemia kristallit