Koivu-Ukko 2 snapsilasisetti koivukuutiossa Ukko Schnapps, leijona

Tuotenro: 21124 koivu-ukko 2 Leijonalla

Varastossa

79,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Tyylikkäässä tummassa koivukuutiossa olevat snapsilasit ovat samalla sekä käytännöllinen käyttöesine että sisustuksen yksityiskohta. Kun snapsit ovat kuutiossaan, näkyy tyylikäs Suomileijona upeasti snapsien pohjasta. Mikä olisikaan tyylikkäämpää kuin kesken illanistujaisten napata kirjahyllystä koivukuutio, josta voit pamauttamalla kaataa upean snapsit pöytään!

Ukko Schnapps Koivu Ukko 2 Suomileijonalla on täydellinen lahja laatujuomaa arvostavalle. Näissä snapsilaseissa juoma pysyy kylmänä myös pidemmän aikaa, erityisesti jos käytät snapsilasit pakkasessa! Snapsit ovat myös siitä käteviä, että ne voi pestä huoletta pesukoneessa pelkäämättä niiden pilalle menoa.

Tuotteeseen tarjoamme kaiverruksen kaupan päälle. Voit kaiverruttaa koivukuutioon esimerkiksi lahjansaajan nimen, tai jonkun muun haluamasi lyhyen tekstin. Yksilöllisellä tekstillä varustettu lahja on aina lahjansaajalle henkilökohtaisempi. Kun haluat antaa lahjaksi täysin kotimaisen ja laadukkaan lahjan, valitse Ukko! Erinomainen lahja miehelle.

Ukko Schnapps tuotteet täyttävät EU-mittalaitedirektiivit ja ovat virallisia alkoholimittoja. Ukko Snapsin pienessä pesässä alkoholin tuoksu ei korostu liikaa. Tämän ansiosta aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Sovellus

  • ​Materiaali meijeriteräs.
  • Kotelo suomalaista visakoivua.
  • Vetoisuus 40 ml per lasi.
  • Pakkaukseen kuuluu Koivu-ukko kuutio + 2 kpl snapsilaseja.

Saatavana myös neljän lasin settinä!

Suosittelemme myös

Taskumatti 18b
35,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ukko Finland, Muut lahjatuotteet, Lahjaideat, Lahjat miehelle, Viskilasit, Konjakkilasit, 1917- korut