Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Kellopuoti / PKP-Trading Oy, Y-tunnus 0629925-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle (Jos haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä info@kellopuoti.fi ja kerro, mihin maahan olet tilausta tekemässä).

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupasta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaukseen sovelletaan Kellopuodin sivuilla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaan.

 

TOIMITUSAIKA

95 % tuotteista löytyy suoraan varastostamme! Toimitusaika on tuotteesta riippuen tällöin 1-5 työpäivää. Mahdollisista poikkeavista toimitusajoista löydät tiedon tuotteen tiedoista. Mikäli tuote on loppunut varastosta, toimitusaika on noin 1-3 viikkoa. Kiireellisissä tapauksissa ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

 

TOIMITUSTAVAT

Ajantasaiset toimitustavat ja toimitusmaksut näet aina ostoskorista.

Yli 70 €:n verkkokauppatilaukset toimitamme veloituksetta poislukien kristallien toimitukset (9,90€) sekä muutamat tuotteet, joissa on automaattisesti pakettitoimitus (6,90€).

Mikäli tuote mahtuu postilaatikosta, se toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin.

-Toimitus lähimpään noutopisteeseen / kirje kotiin Toimituskulut alle 30 €:n tilauksille 5,90 € ja yli 30 €:n tilauksille 2,90 €. Yli 70 €:n tilauksien toimituskulut 0€  HUOM! Mikäli tuote mahtuu postilaatikosta, se toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin.

-Toimitus valittuun postin noutopisteeseen / kirje kotiin Toimituskulut alle 40 €:n tilauksille 5,90 € ja yli 40 €:n tilauksille 3,90 €. Yli 100 €:n tilauksien toimituskulut 0€.  HUOM! Mikäli tuote mahtuu postilaatikosta, se toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin.

- Nouto Matkahuollon toimipisteestä Toimituskulut alle 30 €:n tilauksille 5,90 €. Toimituskulut yli 30 €:n tilauksille 3,90 € Yli 100 €:n tilauksien toimituskulut 0€.  HUOM! Mikäli tuote mahtuu postilaatikosta, se toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin.

- Kristallien pakkaus- ja toimituskulut Pakkaamme kristallit aina huolellisesti, jotta saisit tilaamasi tuotteet ehjänä perille. Alle 350 €:n kristallitilausten toimitusmaksu 9,90 €. Tilaukset 350€ - 499€ toimitusmaksu 7,90€. Yli 500 €:n tilaukset 0 €.

Osalle tuotteista ei voi valita muuta kuin pakettitoimituksen, jonka hinta on 6,90 €. 

 

Tapauskohtaisesti käytettävät toimitustavat:

- Kotiinkuljetus Express Flex 12,90 € / yli 350 €:n tilaukset 7,50 €. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen, ja sopii kanssasi toimitusajankohdan. Mikäli vastaanottajaa ei kahden yhteydenottoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Palveluun kuuluu yksi toimitusyritys. Tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen. Toimitukset ovat arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21:en asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14:än mennessä. Mikäli tuote palautetaan meille asiakaspalautuksena, veloitamme lisämaksullisen palvelun toimituskulut asiakkaalta.

- Delivery cost to Europe area/ Itella Economy. Toimituskulut Eurooppaan Itella Economy pakettina. Pääasiallisesti Economy paketti toimitetaan vastaanottajan postiin, ja vastaanottajalle ilmoitetaan lähetyksen saapumisesta. Hinta Price 26,30 €/lähetys. Mahdollisissa palautustilanteissa asiakas maksaa tilauksen palautuskustannukset ulkomailta Suomeen. Mikäli tuote palautetaan meille asiakaspalautuksena, veloitamme lisämaksullisen palvelun toimituskulut asiakkaalta. Ulkomaan toimitukset tehdään tapauskohtaisesti, minimitilaus ulkomaille on 100 €.

- Emme toimita lähetyksiä Euroopan ulkopuolelle/ kysy tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme.

- Pidätämme oikeuden tarvittaessa muuttaa paketin noutopisteen 10 km säteelle tilausosoitteesta.

-- Voit noutaa tuotteen Vieremältä myymälän aukioloaikoina. Ilmoitamme sähköpostilla, kun tilauksenne on noudettavissa.

 

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme on käytössä maksutapana Klarnan Checkout - palvelu jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksesi netissä. Klarnan Checkout - palvelussa tunnistaudut vastaamalla pariin kysymykseen ja tämän jälkeen voit valita mieluisesi laskutavan.

Maksutapoina on valittavana:

- Klarna lasku
- Klarna tili
- korttimaksu (Visa, Mastercard)
- verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-pankki, Aktia)

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

 

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Myönnämme tuotteillemme 30 päivän  vaihto- tai palautusoikeuden. Palautusaika lasketaan alkavaksi tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Yksi vaihto on maksuton. Jos asiakas vaihtaa tuotteen useamman kerran, veloitetaan häneltä toimituskuluja. 

Ennakkoilmoitus vaihdosta tai palautuksesta tulee tehdä sähköpostilla info(at)kellopuoti.fi ennen tilauksen palauttamista. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus; peruutusilmoitus tulee tehdä myös tällöin.

Huomioithan, että palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia kaivertamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Rajoituksena palautuksille on kuluttajansuojalain 6. luvun 16 pykälän perusteella:

- Kaiverretuille tuotteille ei myönnetä vaihto- eikä palautusoikeutta räätälöidyistä tuotteista säädetyn lain nojalla.

- Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta tilattu tehtaalta / valmistettu tilauksesta.

Jos tuote on kustomoitu asiakkaalle, ei sillä ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tämä koskee myös kellon rannekkeiden lyhentämistä.

 

Huomioithan, että jos sait tilauksen mukana kaupanpäällisen tai tilaajalahjan, tulee myös se palauttaa palautuksen mukana. Jos palautat vain osan tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli tilaajalahjaa ei palauteta, veloitamme tilaukselta sen euromääräisen arvon. Kulloistenkin tilaajalahjojen arvot näet täältä. Huomioithan että veloitamme tällöin myös postikulut tilaajalahjan arvon mukaan (esimerkki: asiakas tilaa tuotteen jonka arvon on yli 80€ ja saa sen hetkisen tilaajalahjan yli 80€ tilaukseen, toimituskulut ovat 0€. Tilaajalahjan arvo on 16€. Asiakas päättääkin palauttaa tuotteen, mutta jättää tilaajalahjan itselleen. Tällöin jätämme tilaukselle voimaan tilaajalahjan arvon 16€ sekä tilaushetkellä voimassa olleen toimituskuluhinnaston mukaiset toimituskulut. 

Mahdollisen vaihdon tai palautuksen yhteydessä huomioithan, että jos tuotteen laatu on yhtään kärsinyt, emme ole velvollisia vaihtamaan tuotetta.

PALAUTUS ULKOMAILTA TAI AHVENANMAALTA

 

HUOM! Mikäli asiakas on tilannut tuotteen ulkomaille tai Ahvenanmaalle, on asiakas itse velvollinen maksamaan asiakaspalautuksesta syntyneet kustannukset.

 

ALENNUSHINTAISEN TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Jos tuotteita on tilattu alennuskoodilla, joka on myönnetty yli X €:n arvoisiin tilauksiin, ja asiakas palauttaa osan tuotteista, niin että asiakkaalle jäävien tuotteiden hinta on alle alennukseen oikeuttavan rajan, jää asiakkaalle maksettavaksi jäävän tuotteen ovh. hinta, ei alennettu hinta.

Esimerkki: Alennuskoodilla X myönnetään -20% alennus yli 100€ kertatilauksesta. Asiakas tilaa kaksi 50€ arvoista tuotetta, saa alennuksen hyödynnettyä, ja palauttaakin toisen 50€ arvoisen tuotteen. Tällöin hän maksaa itselleen jäävästä tuotteesta tuotteen normaalihinnan 50€, eikä alennettua hintaa (koska alennus ei ole enää ehtojen mukaan voimassa)

 

Palautettavan tuotteen pakkaaminen on aina lähettäjän vastuulla. Suojaa ja pakkaa tuote huolellisesti, jottei se vioitu tai naarmuunnu kuljetuksen aikana. Tuotteen tulee olla pakattuna vähintään yhtä hyvin, kuin se oli pakattu tuotteen
saapuessa. Mikäli tuote on pakattu huolimattomasti ja se pääsee vioittumaan kuljetuksen aikana, veloitamme asiakkaalta tästä aiheutuvat kustannukset tai hyvitämme vain osan tuotteen hinnasta takaisin. 

Esimerkiksi: Jos tilaamanne koru saapuu Teille suojamuoveihin pakattuna ja alkuperäispakkauksessaan, on koru laitettava takaisin suojamuoveihin ja myös pakkaukset on palautettava meille. Jos kaipaatte apua palautuksen suhteen, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa Teitä mielellään. Täytä ja liitä palautuksen mukaan tilauksesi mukana oleva palautuslomake.

Tuote tulee palauttaa sitä kautta, mistä noudit lähetyksen. Muistathan säilyttää palautuksesta saamasi kuitin niin kauan, kunnes palautuksesi on käsitelty meillä.

Täytä palautuksen mukaan tilauksen mukana saamasi palautuslomake.

 

NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Mikäli paketti jätetään noutamatta ja se palautuu meille toimipaikkapalautuksena, perimme asiakkaalta 20€ käsittelykulun. Käsittelykulu peritään myös siinä tapauksessa, kun asiakas haluaa että paketti lähetetään hänelle uudelleen. 

PALAUTUSOSOITE

Kellopuoti Asiakaspalautus 612857
Petterintie 8 A 1
74200 VIEREMÄ

Emme vastaanota palautuksia palautusajan umpeuduttua. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi / lasku mitätöidään palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen tai uusi tuote toimitetaan tilalle.

Mikäli asiakas on valinnut toimitustavaksi lisämaksullisen palvelun (kotiinkuljetus, pikatoimitus tai toimitus ulkomaille), emme hyvitä toimituskustannuksia palautuksen yhteydessä.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@kellopuoti.fi, puhelimitse 017 / 8203640  tai postitse:

Kellopuoti
Petterintie 8
74200 VIEREMÄ

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 10 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postille / Matkahuollolle.

YLIVOIMAINEN ESTE (Nk. Force majeure)

Kellopuoti ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos täyttäminen käy mahdottomaksi tai viivästyy ylivoimaisesta esteestä johtuen. Kellopuoti ei ole tälläisessä tapauksessa velvollinen korvaamaan ostajalle sopimuksen täyttämättäjättämisestä aiheutunutta vahinkoa. Kellopuoti voi ylivoimaisen esteen sattuessa halutessaan purkaa sopimuksen ja palauttaa asiakkaalta saamansa maksusuorituksen.

SELVÄT HINTAVIRHEET

Kellopuoti pidättää oikeuden tilauksen perumiseen “selvien hintavirheiden” kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta.

Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavanlaiset

- Jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai hintaa ei ole ollenkaan

- Jos useiden satojen eurojen arvoisen korun tai kellon hinnaksi ilmoitetaan esimerkiksi 80 euroa

Edellä mainituissa tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

ALENNUKSET

Mahdolliset alekoodit tulee käyttää tilauksen yhteydessä. Alennuksia emme myödä tai hyvitä jälkikäteen tilauksen tekemisestä.

MUUTA

Emme toimita tuotteita postiennakolla.

​Pidätämme oikeuden käyttää tekemiemme yksilöllisten tilaustöiden tai tehtyjen kaiverruksien kuvia esimerkiksi tuotekuvina, tai sosiaalisessa mediassa. Huomioimme ettei kaiverruskuvissa jne. näy yksilöiviä tietoja, asiakkaan koko nimeä tai muita tunnistettavia tekijöitä. Huomioimme myös, että emme julkaise kuvia niin että vaikkapa lahjansaaja voisi nähdä hänelle tulevan tuotteen/kaiverruksen etukäteen. 

Internet-sivustolla olevat tuotteen saatavuustiedot eivät aina ole täysin reaaliaikaiset. Tämän johdosta on mahdollista, että Kellopuodin varastosta ei löydy tiettyä tuotetta, vaikka sivuston mukaan sellainen olisikin saatavilla. Tämän johdosta toimitukseen saattaa tulla tuotteen hankkimisesta aiheutuva viive, vaihto toiseen tuotteeseen asiakkaan suostumuksella tai tilauksen peruutus (esim. tilanteessa, jossa sivuston mukaan tuotetta olisi varastossa vaikka sitä ei todellisuudessa ole, ja valmistaja on lopettanut tuotteen valmistuksen tai valmistaja tehnyt konkurssin).

Asiakkaan tulee huomioida, että tuotteen todellinen väri saattaa olla erilainen kuin Internet-sivustolla näkyvä väri asiakkaan tietokoneen näytön asetuksista johtuen.

Tuotteita toimitetaan näillä myynti- ja toimitusehdoilla ainoastaan Suomeen. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kellopuoti käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Kellopuoti sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Ostaessasi Kellopuodin verkkokaupasta liityt samalla Kellopuodin uutiskirjeen tilaajiin.

Erimielisyystilanteessa: Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


ASIAKASPALVELU


Onko sinulla kysyttävää? Olemme täällä sinua varten.

(017) 820 3640 ja info@kellopuoti.fi

Kellopuoti aukioloajat Vieremällä:

ma-to 8.30-17.00
pe  8.30-18.00

la   9-13.00

Sopimuksen mukaan myös muina ajankohtina.