KAUPAN PÄÄLLE KUOHUVIINILASIT kahden sormuksen ostajalle

Tuotenro: KAUPAN PÄÄLLE KUOHUVIINILASIT kahden kultasormuksen ostajalle

Alin 30pv hinta

39,00 €
0,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Tilatessasi Kellopuodin verkkokaupasta kaksi kultaista sormusta, saat KAUPAN PÄÄLLE Bohemian kuohuviinilasit omalla kaiverruksella.

Tilaajalahjan arvo 39€. Mikäli palautat jostakin syystä tilaamasi sormukset, veloitamme lasien arvon 39€.

Mikäli haluat yksilöidä lasit kaiverruksella, lisää haluamasi kaiverrusteksti kaiverruskenttään.

Tämä upea Bohemia kuohuviinilasi on loistava valinta, kun etsit ajatonta ja tyylikästä kuoharilasia, joka sopii niin illanistujaisiin kuin juhlavampiinkin hetkiin. Shampanjalasi on muotoilultaan yksinkertainen ja samalla äärettömän elegantti.

Kuohuviinilasia kuuluu pitää kiinni jalkaosasta, ettei juoma pääse lämpenemään, sillä kuohuviini ja sampanja on tarkoitus juoda viileänä, 5-8-asteisena. Siksi kuohuviinilaseissa onkin aina pitkä jalka, josta pidetään kiinni.

Vinkki! Kuohuviiniä kaataessa viini ei kuohu yli, kun kaadat lasin pohjalle ensin pienen määrän ja täydennät pienen hetken kuluttua. Sampanjalaseja ei täytetä aivan täyteen, vaan lasin koosta riippuen noin puolilleen tai kahteen kolmasosaan lasin vetoisuudesta. Yleinen mitta on myös ravintoloista tuttu tarjoiluannos 10 tai 12cl. Joidenkin muistisääntö on että lasin yläreunasta jätetään vajaaksi noin kahden sormen leveyden verran.

  • Materiaali kristallilasi
  • Valmistusmaa Tsekki, valmistaja Bohemia Crystal

Hoito-ohje: suosittelemme kristallilaseille käsinpesua ja sen jälkeen kuivausta nukkaamattomalla liinalla. Vältä konepesua.

HUOM! Saat siis KAUPAN PÄÄLLE Bohemian kuohuviinilasit omalla kaiverruksella ja voit lisäksi valita tilauksesi arvon mukaan vielä TILAAJALAHJAN.

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Tilaajalahja