Suomileijona panssariranneketju tyylikäs teräksinen

Tuotenro: 332700 laattakoru

Varastossa

49,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Tämä rannekoru säväyttää heti ensinäkemältä. Upea teräksinen panssariketju sekä perinteisen tyylikäs laatta, jota koristaa Suomileijona. Yhdessä ne tekevät tästä korusta maskuliinisen tyylikkään kokonaisuuden, jota ei voi olla huomaamatta.

Koru näyttää pikaiselta vilkaisulta perinteiseltä miesten laattarannekorulta, mutta tarkemmin korua katsoessa huomaa, että laatassa on koristeena isänmaallisuutta edustava Suomileijona. Suomileijona sointuu täydellisesti korun muutenkin rouheaan ulkomuotoon tuomaan viimeisen silauksen sitä jotakin. Mikäli siis etsinnässäsi on koru miehelle, joka pitää miehekkään rouheista koruista sekä henkii isänmaallisuutta, on tämä kuin hänelle tehty! Ja mikäli hänen kaulastaan sattuu vielä löytymään Suomileijonariipus, sointuisi tämä koru upeasti kaulakorun kanssa yhteen.

Laatan nurjalle puolelle on mahdollista kaivertaa lyhyt teksti (esim nimi ja päivämäärä). Yksilöllisellä kaiverruksella varustettu koru on aina lahjansaajalle henkilökohtaisempi. Mikäli haluat koruun kaiverruksen, voit valita allaolevista oheistuotteista kohdan "kaiverrus riipukseen / ranneketjuun".

Materiaali teräs.
Rannekorun pituus on noin 23 cm. Koru sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on korkeintaan 21 cm.
Laatan leveys 9 mm.
Laatan pituus 4,7 cm.

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Yksilöivä kaiverrus riipukseen tai ranneketjuun (ei sisällä tuotetta, pelkkä kaiverrustyö) Yksilöivä kaiverrus riipukseen tai ranneketjuun (ei sisällä tuotetta, pelkkä kaiverrustyö)
12,00 €
rannekorun lyhennys
15,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

GDL120 laattarannekoru
alk. 29,75

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Miesten rannekoru, Miesten korut, Teräskorut, Miesten teräskorut, Korut, Lahjat miehelle, Rippilahja, Laattakorut