Seiko herätyskello kullanvärinen, valo, torkku, hiljainen sweep

Tuotenro: QHE187G

Varastossa

39,00
* Hinta sisältää alv:n 24%

* Luotettava kotimainen perheyritys 
* Ripeä toimitus Vieremältä

* yli 70€:n tilauksen toimituskulut 0€
* 30 vrk ilmainen vaihto tai palautus
 


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä 74200 Vieremä / Lisätilaus aiempaan tilaukseen, Pikatoimitus jonon ohi Kellopuodin pakkaamossa, Pakettitoimitus

Seiko QHE187A pieni pyöreä 9 x 8,9 cm kullanvärinen herätyskello vaalealla kellotaululla,valolla, torkulla, hiljaisella Sweep - koneistolla ja jälkihohtavilla lumibrite osoittimilla.  

Seiko herätyskellossa on valo sekä pimeässä jälkihohtavat viisarit ja numerot, joten kellonajan näkee vaikka keskellä yötä. Lumibrite toimii jälkivalaisevana ja heijastaakin siis aiemmin saamaansa valoa.
Kellossa on ns. Sweep-koneisto, eli siitä ei kuulu tavanomaista raksutusta/tikitystä (pieni "laahaava" ääni on tälle koneistolle normaali). Kellossa on erittäin selkeä taulu.
Laadukkaalla Seikon koneistolla varustettu herätyskello herättää sinut varmasti oikeaan aikaan! Tämä herätyskello on myös varsin tyylikkään ja ylellisen näköinen sisustuselementti yöpöydälle.

Sovellus

Korkeus 8,9 cm, 

Leveys  8  cm.
Paksuus 5 cm.

Piipittävä herätysääni, Beep! Kuulet yllä olevasta videoesittelystä kellon herätysäänen. Liukukoneisto, kellosta ei siis kuulu perinteistä tikitystä/raksutusta, mutta koneistosta kuuluu pieni "laahaava" ääni.

Materiaali muovi. Kuori on matttapintainen kulta ja kellotaulun ympärillä oleva kehys on kirkas kullanvärinen. Kellotaulussa on digipainetut numerot. Vaalea kellotaulu.
Pakkaus sisältää mukanaan yhden pariston.

Toimitusaika 1-4 työpäivää.
*Tämä tuote toimitetaan automaattisesti pakettina ja toimituskulut ovat paketin toimituskulujen mukaan.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Seiko herätyskellot, Herätyskellot, Uutuudet