Bohemia Decander Majesteettihionta karahvi

Tuotenro: BK56

Varastossa

189,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Haluatko säilyttää ja tarjoilla viskin tai konjakin arvokkaasti ja näyttävästi kristallisessa karahvissa? 
Bohemia decander 0,8 litraa.


Kauan kaivattu ja toivottu kristallinen majesteettihiontainen konjakkikarahvi on nyt jälleen saatavissa.
Tämä konjakkileili eli karahvi on valmistettu Bohemian tehtaalla Tsekissä ja se on käsinhiottu kristallilasia. Käsinhionnasta löytyy tuttu ns. yksinkertainen majesteettihionta ja se tuo konjakkikarahville elgantin ja ylellisen ulkonäön. Karahvi on muodoltaan hieman soikea/ovaalinmuotoinen, joten se mahtuu olemaan paremmin esillä kuin täysin pyöreä karahvi.

Antiikkimaiseen tyyliin hiottu kristallinen konjakkikarahvi on vuosisatojen ajan ollut ylellisyyden symboli ja edelleen se tuo useimmille mieleen menneiden aikojen juhlavat salit ja arvokkaat työhuoneet, jossa karahvista on kaadettu vieraalle laatujuomaa.

Samaan sarjaan on saatavana myös majesteettihiontaiset konjakkilasit, joten tästä saat todella upean lahjasetin vaikkapa eläkkeelle jäävälle, valmistuvalle, huomenlahjaksi tai vaikkapa 60-vuotislahjaksi.

Mille juomalle kristallikarahvi sopii?

Perinteisesti tämän mallinen decanter on brandylle tai konjakille, mutta nykyään karahvienkaan käyttötarkoitukset eivät ole kiveen kirjoitettuja. Tämä kristallinen karahvi sopii siis erinomaisesti myös viskille, ginille, tequilalle, bourbonille, rommille kuin vodkallekin.

BK56-viskikarahvi

Miten konjakkikarahvia käytetään ja kauanko konjakki tai muu juoma säilyy karahvissa?
Toiset säilyttävät konjakkikarahvin tyhjänä juomakaapissa, vitriinissä tai miesluolansa lipaston päällä. Toiset kaatavat pullon sisällön karahviin ja nautiskelevat sitä kaataen karahvista lasiin annoksen kerrallaan.
Tässä konjakkikarahvissa ei ole aivan ilmatiivistä korkkia, joten pitkiä aikoja säilytettäessä juoma voi alkaa haihtumaan. Tässäkin kristallikorkkisessa karahvissa juoma kuitenkin säilyy useita kuukausia tai vaihtoehtoisesti voit kaataa karahviin tarjoilua varten vain sen määrän, jonka aiot tarjoilla tai juoda.

Miksi konjakkikarahvia käytetään?
Makunautinnon lisäksi konjakin tai brandyn nauttimisessa tärkeää on juoman ulkonäkö ja värin puhtaus. Useat valmistajat pakkaavat juoman tummaan lasipulloon, jossa juoma ei ole näkyvillä. Kristallisessa karahvissa juoman väri pääsee upeasti oikeuksiinsa ja tuo tärkeän visuaalisen elementin laatujuoman nauttimiseen. 
Tärkeä asia on myös arvokas fiilis, joka tulee kun juoman voi tarjoilla upeasta karahvista. Se fiilis, kun avaat karahvin korkin ja kaadat muhkeasta decanterista juoman lasiin vaikkapa vieraalle tai yksinään nautiskellessasi, on upea kokemus.
Toisaalta esimerkiksi edullinenkin juoma saa kristallisesta karahvista tarjoiltuna aivan erilaisen säväyksen ja arvokkuuden ja voit tehdä vaikutuksen vieraisiisi edullisemmallakin juomalla tarjoilemalla sen aidosta kristallikarahvista.
Silloin kun et nautiskele karahvista juomia, voit nostaa sen esille vitriiniin, pöydälle tai juomakaappiin ja se on tällöin upea yksityiskohta sisustuksessasi.

​Materiaali lyijyvapaa crystalite kristallilasi.
Tilavuus 800 ml
Korkeus: 25 cm
Leveys pohjasta 10 x 10 cm

Bohemia brandy & whisky decanter

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Karahvi ja kannu, Kiitoslahja bestmanille, Viskilasit