Lumoava valkokultainen Hali kaulakoru timanteilla

Tuotenro: 8666 30
3 900,00
* Hinta sisältää alv:n 24%

* Luotettava kotimainen perheyritys 
* Ripeä toimitus Vieremältä

* yli 70€:n tilauksen toimituskulut 0€
* 30 vrk ilmainen vaihto tai palautus
 


Hali on yksi Lumoavan suosituimmista korusarjoista. Se ei ole mikään ihme, sillä korussa on leikkisyyttä ja kaunista muotoilua. Hali-sarjaan kuuluu monenlaisia ja monenkokoisia koruja, ja tästä sarjasta löytyykin koru niin vauvoille kuin aikuisille. Halin voit antaa kenelle vain, josta välität. Riipuksesta löytyy sydämen malli, mutta leikkisällä ja normaalista poikkeavalla tavalla. 

Lumoavan upea ja näyttävä valkokultainen timanttikaulakoru 100x0,01 karaatin timantilla.

Onko etsinnässäsi aivan erityinen syntymäpäivä-, huomen- tai hääpäivälahja? Haluaisitko, että lahja edustaisi lämpöä ja rakkautta kauneutta säästelemättä? Mikäli etsinnässäsi on tämän kaltainen koru, olisi tämä valkokultainen timantein koristeltu Hali kaulakoru juuri etsimäsi!

Tätä korua ei voi olla huomaamatta sen upean säihkyvän ulkomuotonsa vuoksi, jonka sata pientä välkehtivää vieri viereen istutettua timanttia kokonaisuutenaan luovat. Tämä koru kruunaa minkä tahansa juhla-asun hetkessä ja kukapas tätä korua kieltäisi arjessakaan käyttämään. 

Hali-korusarjan korut huokuvat lämpöä ja rakkautta, jonka vuoksi tämä sopii oivasti lahjaksi rakkaalle erityisenä merkkipäivänä. Mikäli siis vaimoltasi tai tyttöystävältäsi löytyy jo muita Hali-korusarjan tuotteita, olisi tämä timantein varusteltu kaulakoru viimeinen silaus sarjan jatkoksi! Hali korusarjaa on kuvattu sanoin:

  Lämpöä, voimaa, tunteiden paloa
Rakkautta, rauhaa, sydämiin valoa
             Muista tärkein,
           anna lämmin hali.

Materiaali valkokulta.
Timantit 100 x 0,01 ct W/SI.
Ketjun pituus 45 cm.
Riipuksen mitat 15 x 17 mm.

Huom! Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lumoava korut, Lumoava kaulakorut, Naisten korut, Kaulakorut naiselle, Kultakorut, Kultainen kaulakoru, Korut