Ohto karhun käpälä iso kaulakoru Lumoava

Tuotenro: 572310 (P)

Varastossa

Alin 30pv hinta

169,00 €
143,65
Säästät 15 %

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Lumoava Ohto karhunkäpälä hopeakoru miehelle, naiselle tai lapselle!

Onko sinun isäsi tai miehesi ulospäin lempeä nallekarhu, mutta sisältä löytyy rohkea karhu, joka osaa suojella pienempiään?
Tai koetko itse olevasi päällepäin kova ja luja, mutta sisällä sykkii lempeä ja lämmin sydän?

Lumoava_Ohto_hopeinen_karhunkapala_karhun_tassu_kaulakoru

Lumoava Ohto hopeisessa kaulakorussa on kuvattuna muhkea karhunkäpälä, jolla on monia symbolisia merkityksiä.

Korun on suunnitellut Lapin jylhästä luonnosta inspiraation saanut Carina Blomqvist. Korusarjan päähahmona on lempeä karhu, joka asustelee rauhassa metsässä. Se pitää huolta muista asukeista ja turvaa rauhaa. 

Ohto -korusarjaa kuvaakin runo:
Siimes syvä, hiljainen
valtakunta viisauden
Syli suurten tassujen
väkeväin, mut lempeiden


Oletko ostamassa Ohto kaulakorua lahjaksi?

Ohto hopeakoru on loistava lahjaidea vaikkapa isälle. Aivan kuten metsässä asustava karhu, myös isä tai perheen pää voi olla vahva ja kova, mutta silti hän on lempeä, lämmin ja välittävä. Isäkarhun luo voi aina käpertyä ja hän ottaa kainaloonsa karhunhalaukseen. Silloin maailman murheet tuntuvat aina hitusen pienemmiltä.

Ohto sopii myös loistavasti lahjaksi miehelle tai naiselle joka arvostaa luontoa. Ohto voi olla myös koru karhunkaatajalle tai innokkaalle metsästäjälle joka kunnioittaa "metsän valtiasta". 
Ohto kaulakorusta on saatavana myös pienempi koru, joka sopii loistavasti lapselle, vaikka kastelahjaksikin.

Se sopii myös niin sanotuksi äiti-lapsi koruksi. Tiedämme varmasti kaikki, mitä tapahtuu kun luonnossa liikkuessa päätyy emokarhun ja poikasten väliin? Emokarhu suojelee niitä viimeiseen astia ja aivan samoin naisella on äidinvaisto suojella lastaan. Siksipä tämä koru on loistava lahja myös äidiltä lapselle. Tällöin Ohto korusta voi tulla lapselle suojelua ja turvaa symboloiva koru - karhuemon vahva tassu on aina mukana suojelemassa.

Lumoava_Ohto_hopeinen_kaulakoru_karhunkapala


Ennen kaikkea Ohto koru on kaikille niille, joilla on sisällään karhun voima! 


Ohto koru on aitoa 925 hopeaa, eikä se sisällä lainkaan nikkeliä, joten sitä voi siis pitää huoletta vaikka joka päivä, eikä se aiheuta allergiaa nikkeliherkällekään!
Ohto kaulakoru on oksidoitu eli tummennettua hopeaa, mikä tuo korun yksityiskohdat ja pinnanvaihtelut loistavasti esiin. Oksidointi ehkäisee myös hopealle luontaista tummumista - sinun ei siis tarvitse huolehtia korun kiillottamisesta! Koru on kooltaan 19 x 21mm (ripustuslenkin kanssa korkeus on 25mm), joten kooltaan tämä on erittäin sopiva kun haluat käyttöösi riipuksen jokapäiväiseen käyttöön.
Iso Ohto kaulariipus on pujotettu ketjuun, jonka pituutta voi säätää 42cm, 45cm tai 50cm mittaan. Iso Ohto koru sopii siis niin naiselle, miehelle kuin nuorellekin. (Huom! ketju on luonnossa tummempi kuin kuvassa)

 

Suunnittelija Carina Blomqvist

Valmistaja Lumoava - Kuopio

Materiaali 925 tummennettu hopea, riipuksen koko 19 x 21mm.

Tähän koruun ei mahdu kaivertamaan. 

Tuotteen lisätiedot

Materiaali Hopea

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lumoava kaulakorut, Lumoava korut, Naisten korut, Kaulakorut naiselle, Hopeakorut, Hopeiset kaulakorut, Korut, Miesten hopeakorut, Miesten korut, Miesten kaulakoru, Lumoava miesten korut