Lumoava Metsäkukkia valkokultainen timanttisormus

Tuotenro: L82220230000


voidaan lähettää 14-21 päivän kuluessa

899,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Lumoavan Metsäkukkia korusarja ilmentää suuria ja vahvoja tunteita, jotka ovat läsnä elämän tärkeissä hetkissä ja tapahtumissa. Innoitus koruihin on tullut Suomen sota-ajan rakkaustarinoista. Korut voivat symboloida kantajalleen sitkeyttä, sydämellisyyttä ja suuria saavutuksia. 

Metsäkukkia sormus on teemaltaan vahva, mutta muotoilultaan kaunis ja siro. Sen runko on takaa hieman kapeampi kuin edestä. Etupuolella sormuksessa on romanttista tyyliä henkivä pitsimäinen kuviointi, ja keskellä kukka johon on istutettu yksi kirkas 0,03 ct timantti. Vaikka sormuksen kuviointi on herkkä pitsimäinen, on sormus käytössä jämäkkä ja pitää muotonsa. 

Tällä sormuksella ilahdutat rakkaintasi,ystävää tai vaikka vastavalmistunutta joka on saavuttanut ison etapin elämässään. Myös kihla- tai vihkisormuksena tämä malli on todella kaunis romanttisen tarinallisuuden ja tyylin ansiosta. 

Sormus valmistetaan juuri sinua varten, joten huomiothan, että toimitusaika on noin 14 työpäivää. 

  • Saatavilla koot 15 - 21 (puolen numeron välein)
  • Materiaali 585 valkokulta ja 0,03 ct kirkas timantti
  • Muotoilija Salla Räsänen
  • Valmistettu Lumoavan tehtaalla Kuopiossa

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lumoava korut, Lumoava sormukset, Lumoava vihkisormukset & kihlasormukset, Lumoava vihkisormukset & kihlasormukset, Valkokultaiset sormukset, Korut, Kultaiset kihlasormukset, Kihla- ja vihkisormus, Kultakorut, Kultainen sormus, Valkokultaiset kihlasormukset, Valkokultainen timanttisormus