Lumoava Metsäkukkia kultainen risti timantilla

Tuotenro: L70230200000


voidaan lähettää 7-14 päivän kuluessa

alk. 599,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Lumoava Metsäkukkia on muotoilija Salla Räsäsen suunnittelema herkkä ja linjoiltaan siro korusarja, jonka innoitus kumpuaa Suomen sota-ajan tunteikkaista rakkaustarinoista. Tuolloin jälleennäkemisen riemu, kaipuu ja menettämisen pelko olivat jatkuvasti läsnä luoden kokemuksia ja kertomuksia, joissa virtasivat monet suuret tunteet. Vahvat tunteet ovat läsnä myös nykypäivän rakkaustarinoissa, syvässä ystävyydessä ja tärkeissä tapahtumissa. Näitä ilmentävä Metsäkukkia on kantajalleen sitkeyden, sydämellisyyden ja suurten saavutusten symboli.

Risti on kauniin koristeellinen ja siro. Materiaalina korussa on 585 keltakulta ja keskelle on upotettu kaunis 0,02 ct timantti.  Se sopii lahjaksi rippijuhliaan viettävälle nuorelle, tai romanttisesta tyylistä pitävälle aikuiselle naiselle. Tätä korua voit käyttää vaikka joka päivä. Sen muotokieli on ajaton ja se sopiikin niin juhlaan kuin arkikäyttöön.   

  • Ristin koko on 15x21mm.
  • Ristin mukana tulee kultainen ketju, jonka pituudeksi voit valita 45 cm tai 50 cm. 
  • Materiaali 585 keltakulta. Keskellä 0,02 ct timantti. 
  • Muotoilja kuopiolainen Salla Räsänen

Haluatko tähän ristiin kaiverruksen? 
Kaiverramme veloituksetta lyhyen kaiverruksen ristin taakse. 

 

Tiesitkö, että Lumoava korut valmistetaan Kuopiossa? Lumoavalle vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys on tärkeää, joten korujen tekemiseen käytetty materiaali on enimmäkseen kierrätettyä. 

 

 

 

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lumoava korut, Kaulakorut naiselle, Lumoava kaulakorut, Rippiristi, Lumoava ristit, Rippilahja tytölle, Kultakorut, Kultainen kaulakoru