Lumoava Luoto hopeinen kaulariipus

Tuotenro: L56230700000

Varastossa

89,00

Varastotuotteilla nopea toimitus.

30 päivän ilmainen palautusoikeus.

Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja klarna maksutavat.

Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Lumoavan Luoto-korusarja muistuttaa kantajaansa siitä kaikkein rakkaimmasta paikasta, missä elämän merkitykselliset hetket ovat aina läsnä. Sarjan korujen pelkistetyllä muotoilulla korostat omaa, luonnollista voimaasi. Luoto sopii myös lahjaksi nuorelle elämän askelmerkeiksi tai rakkaimmille puolisolle muistoksi elämän merkityksellisistä hetkistä.

Jokaiselta meiltä löytyy se rakkain paikka, joka säilyy sydämessä läpi elämän. Muotoilija Inni Pärnäselle rakkain paikka löytyy Saaristomeren luodoilta. Ne ovat toimineet inspiraationa Luoto-korusarjalle, joka toistaa veden huuhtomien luotojen ikuista kauneutta ja kertoo luonnan ainutlaatuisesta kyvystä rauhoittaa ja vahvistaa. ​Luoto-korusarja muistuttaa kantajaansa siitä kaikkein rakkaimmasta paikasta, missä elämän merkitykselliset hetket ovat aina läsnä. Sarjan korujen pelkistetyllä muotoilulla korostat omaa, luonnollista voimaasi. Luoto sopii myös lahjaksi nuorelle sekä meille varttuneemmille naisille.

Luoto_naisten_rannekoru_kaulakoru_lahjaksi_vaimolle

"Taipuilee aalto lohkareen muotoon, merkkinsä kirjailee karkeaan luotoon.
On vapautta vaipua tunteiden valtaan, reunalla maailman kauneimman altaan."

Korujen muoto toistaa veden huuhtomien luotojen ja kivien muotoa ja kauneutta. Tämä hopeinen kaulariipus sopii sinulle, joka arvostat ajatonta tyyliä ja yksinkertaista kauneutta. 

  • Materiaali 925 hopea
  • Kaulariipuksen koko 12 x 12 mm, ketjun pituus 45/50 cm
  • Valmistaja Lumoava, suunnittelija Inni Pärnänen

​Tähän korusarjaan on saatavana myös kaulakoru, korvakorut sekä rannekoru. 

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lumoava korut, Hopeakorut, Korut, Hopeiset kaulakorut, Kaulakorut naiselle