Lumoava Ilmari hopeinen rannekoru laatalla

Tuotenro: L5322990


voidaan lähettää 2-7 päivän kuluessa

Alin 30pv hinta

189,00 €
160,65
Säästät 15 %

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Seppä Ilmarinen on taitava seppä, joka kesytti raudan ja takoi kaikkea tähdistä nauloihin. Lumoavan muotoilija Heikki Hartikainen lähti hahmottelemaan Ilmari-korusarjaa tämä legendaarinen seppä ja hänen taitonsa mielessään. Sarjan korut ovat muuten hyvin pelkistettyjä, mutta koruja kiertävät koristeet ovat kuin muinaisnaulojen päistä.

Ilmari-korut täydentävät tyylikkäästi juhlapukeutumisen ja sopivat hienosti lahjaksi läheiselle, jolle haluat kertoa, kuinka paljon hänestä välität.

Lumoava_ilmari_ranne_riipus_suosittu_rippiristi_pojalle

Laatan koko on 8 x 45 mm ja tätä rannekorua valmistetaan kahdessa pituudessa; 19,5 ja 21 cm.

Koru sopii erinomaisesti merkkipäivälahjaksi miehelle sekä rippi- ja ylioppilaslahjaksi. Tähän koruun on mahdollista tehdä kaiverrus laatan etupuolelle tai laatan taakse, jolloin kaiverrus ei ole käytön aikana näkyvillä. Mikäli haluat yksilöidä tuotteen kaiverruksella, tilaa kaiverrus alapuolelta oheistuotteista. Ilmoita myös toiveesi, haluatko kaiverruksen laatan yläpuolelle näkyvillä vai laatan takapuolelle rannetta vasten piiloon.

  • materiaali 925 tummennettu hopea.
  • laatan koko 8 x 45mm.
  • pituudet 19,5 tai 21cm
  • muotoilija Heikki Hartikainen

Lumoava korut valmistetaan Kuopiossa maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Tuotanto on kehitetty mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Materiaalina käytetty hopea on lähes kokonaan kierrätettyä.

Tiesithän, että ilmaisen toimituksen lisäksi, saat meiltä myös tilaajalahjan! Voit katsoa tilaajalahjat tästä.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Yksilöivä kaiverrus riipukseen tai ranneketjuun (ei sisällä tuotetta, pelkkä kaiverrustyö) Yksilöivä kaiverrus riipukseen tai ranneketjuun (ei sisällä tuotetta, pelkkä kaiverrustyö)
12,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

GDL120 laattarannekoru
alk. 29,75

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lumoava korut, Lumoava rannekorut, Miesten korut, Miesten rannekoru, Miesten hopeakorut, Hopeiset rannekorut