Lumoava 1917 iso jämäkkä ristiriipus suomileijona 70 cm ketjulla

Tuotenro: L5020 9010-0009

Varastossa

Alin 30pv hinta

219,00 €
186,15
Säästät 15 %

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Lumoava 1917 - ristikaulakoru, jonka keskellä on meille kaikille suomalaisille tärkeä symboli; suomileijona.

Suomileijona on aina ollut tärkeä osa itsenäisen Suomen historiaa ja sitä on kannettu mukana ylpeydellä niin sota- kuin rauhanvuosinakin.

Salla Räsänen on suunnitellut ison ja jämäkän ristin, jossa yhdistyy meille kaikille tuttu ja voimaa antava itsenäisen Suomen tunnus sekä ristin symboliikka.

Rehellisyys, vapaus ja periksiantamattomuus on keskeisiä arvoja meille suomalaisille ja nämä kaikki yhdistyvät tässä upeassa hopeisessa ristissä. Tässä rinnakkain iso ja pieni kaulakoru.

Lumoava_risti_suomileijonalla_1917_kotimainen_kaulakoru_riipus_iso_ja_pieni

Suomileijonaristin yksityiskohtainen pintatyöstö kuvastaa meidän jokaisen omia polkuja, koska siinä on taidokkasti yhdistetty sileää sekä röpelöistä työstettyä pintaa.

Joskus polkusi voi olla kivikkoista ja välillä yhtä sileää kuin tyyni järven pinta kesäisenä iltana auringon laskiessa.

 

Kenelle Lumoava 1917 risti sopii?

Risti on täydellinen koru sinulle, joka haluat kantaa sekä ristiä että suomileijonaa merkkinä vapaudesta, rehellisyydestä ja periksiantamattomuudesta. Sopii sekä miehen,että naisen kaulaan.

Lumoava 1917 suomileijona risti sopii kenelle tahansa, joka tuntee halua käyttää tätä ristiä ja tuntee että koru kuvastaa omia arvoja.

Ristin muodon ei aina tarvitse olla pelkästään kristinuskoon viittaava, vaan se voi symboloida myös uskoa luottoa ylempään voimaan, joka antaa meille turvaa ja voimaa sekä uskoa tulevaisuuteen.

Tämän ristin voit yhdistää loistavasti myös Lumoava 1917-korusarjan rannekorun, sormuksen tai solmioneulan ja kalvosinnappien kanssa upeaksi kokonaisuudeksi!


Minkä kokoinen riipus on?
Tämän ison ristin koko on  30 x 56 mm ja tukevan ankkuriketjun pituus on 70cm. Mikäli haluat, saat korun meiltä myös lyhyemmällä 60cm tai 65cm ketjulla, jolloin koru asettuu kaulalla hieman ylemmäs.

 

Missä tilanteessa korua voi käyttää?
Koru sopii erittäin hyvin päivittäiseen käyttöön, ja voit kantaa korua joko paidan päällä tai sujauttaa sen paidan alle, mikäli haluat ettei koru ole koko ajan näkyvillä. Pitkällä ketjulla tämä koru sopii erittäin hyvin myös juhla-asuun, jolloin voit asettaa sen näyttävästi paidan päälle.

 

Haluatko yksilöidä tämän korun juuri sinulle tai lahjansaajalle tärkeällä kaiverrustekstillä?
Lumoava_Suomi_1917_ristiriipus_kaiverruksella_nopeasti_L502090

Ristin taakse on varattu paikka henkilökohtaiselle tekstille.  Teksti voi olla esim. nimi, päivämäärä tai joku muu sinulle tärkeä teksti, kuten motto tai mietelause. Kuvassa oikealla on isompi risti, johon mahtuu toki enemmän kaiverrusta kuin vasemmalla olevaan pienempään ristiin.

Lahjamme sinulle;  kaiverramme tämän korun taakse haluamasi tekstin (esim. nimi, päivämäärä, lyhyt mietelause)  hintaan 0€!
Kaiverruksella personoitu koru on aina kantajalleen merkityksellisempi ja se säilyy muistona tärkeästä päivästä vuosien päähän.

 

Riipus on väriltään ja materiaaliltaan meille pohjolan kansalaisille sopiva maanläheinen tummanharmaaksi oksidoitu (tummennettu) hopea.  
1917-risti on valmistettu Kuopiossa Lumoava tehtaalla kierrätetystä 925-hopeasta ja sitä on turvallista käyttää myös päivittäisessä käytössä, sillä se ei sisällä nikkeliä. Risti on erittäin jämäkkä, sillä se on valmistettu valutyönä.
Korun pintatyöstö voi jokaisessa korussa olla yksilöllinen.

✅ Saat KAUPAN PÄÄLLE yksilöllisen KAIVERRUKSEN koruun!

✅ Saat ILMAISEN tilaajalahjan yli 80€:n ostokseen - LAHJA SINULLE!
 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: 1917- korut, Sorea hopeakorut, Miesten korut, Miesten kaulakoru, Hopeakorut, Miesten hopeakorut, Hopeiset kaulakorut, Korut, 1917 Suomileijona korut ja rannekellot netistä nopeasti, Voimakorut, Valmistujaislahjat, Lumoava 1917 korut, Lumoava ristit