Liisa Vitali Kiiltomato korvakorut hopeaa

Tuotenro: 132-983

Varastossa

69,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Liisa Vitalin suunnittelema Kiiltomato korusarja hurmaa taas yksinkertaisella ja silti koristeellisella muodollaan

Rei'istä ja luontoa kunnioittavista teemoistaan tutuksi tulleen Liisa Vitalin syntymästä tuli vuonna 2018 kuluneeksi 100 vuotta. Kultakeskus on nyt tuonut Vitalin tyyliä rakastaville uuden Kiiltomato-korusarjan. 
Tämä uusi, hopeasta valmistettu korusarja pitää sisällään kaksi erilaista kaulakorua sekä korvakorut ja rannekorun. Vitalin Kiiltomato korusarja on alunperin noin vuodelta 1965, jolloin Vitali suunnitteli Kiiltomadon lahjaksi ystävälleen Somerolla. Aiemmin tämä korumalli ei ole ollut Kultakeskuksella tuotannossa, joten tämä on todellakin uutuus ja "harvinaista herkkua". 

Kiiltomato korvakoruissa roikkuu kaksi "kiiltomatoa" ankkuriketjuissa. Madot pääsevät ketjussa himan liikkumaan,  mikä tuo koruun kauniisti eläväisyyttä. Kiiltomadot ovat osaset ovat noin 9mm mittaisia, ja halkaisijaltaan noin 4mm.

Alunperin Liisa Vitalin korut tulivat tunnetuiksi 1960- ja 70-luvuilla, etenkin Leppäkerttu-korusarjasta. Tuolloin kullan hinnan nousun vuoksi Vitali keksi tehdä Leppäkerttu-korun pampuloihin reikiä, jotta siitä saatiin edullisempi. Nyt nämä Vitalille ominaiset reiät on tuotu myös Kiiltomato korusarjaan, ja ne tekevätkin tästä kiehtovan. Reiät ovat hieman erikokoisia, mikä tuo koruun myös yksityiskohtia. 

Kiiltomato korvakorujen materiaali on rodinoitu 925 hopea. Rodinoitu koru ei tummu kuten tavallinen hopea.

Yhden kiiltomadon pituus on noin 9mm ja halkaisija noin 4mm. Korvakoruissa on avokoukut.
 

Liisa Vitali hopeakorut ovat hurmanneet jo vuosikausia niin vanhemmat kuin nuoremmatkin naiset. Vitali koru voikin olla siis ihastuttava lahjaidea myös rippitytölle tai valmistuvalle naiselle. Vitali korut ovat ajattoman kauniita ja hurmaavat aina uudelleen ja uudelleen.

Tuotteen lisätiedot

Materiaali Hopea

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Liisa Vitali korut, Korut, Hopeakorut, Naisten korut, Hopeiset korvakorut, Naisten korvakoru, Koukku-/riippuvat korvakorut