Liisa Vitali design hopeinen Kiiltomato kaulakoru

Tuotenro: 212-983-1 Liisa Vitali Kiiltomato

Varastossa

79,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Liisa Vitalin suunnittelema Kiiltomato korusarja hurmaa taas yksinkertaisella ja silti koristeellisella muodollaan

Rei'istä ja luontoa kunnioittavista teemoistaan tutuksi tulleen Liisa Vitalin syntymästä tuli vuonna 2018 kuluneeksi 100 vuotta. Kultakeskus on tuonut Vitalin tyyliä rakastaville uuden Kiiltomato-korusarjan. 
Tämä uusi, hopeasta valmistettu korusarja pitää sisällään kaksi erilaista kaulakorua sekä korvakorut ja rannekorun. Vitalin Kiiltomato korusarja on alunperin noin vuodelta 1965, jolloin Vitali suunnitteli Kiiltomadon lahjaksi ystävälleen Somerolla. Aiemmin tämä korumalli ei ole ollut Kultakeskuksella tuotannossa, joten tämä on todellakin uutuus ja "harvinaista herkkua". 

Kiiltomato käätymallisessa korussa on viisi "kiiltomatoa" pujotettuna ketjuun. Ketjussa on pienet hopeiset lenkit, niin että jokainen kiiltomato pääsee hieman liikkumaan tuoden koruun eläväisyyttä, mutta pitäen kiiltomadot myös omilla paikoillaan. Kaunis ankkuriketju on säädettävissä kolmeen mittaan; 42cm, 45cm tai 47cm. Koru on siis helppo yhdistellä erilaisten asujen ja kaula-aukkojen kanssa. 

Alunperin Liisa Vitalin korut tulivat tunnetuiksi 1960- ja 70-luvuilla, etenkin Leppäkerttu-korusarjasta. Tuolloin kullan hinnan nousun vuoksi Vitali keksi tehdä Leppäkerttu-korun pampuloihin reikiä, jotta siitä saatiin edullisempi. Nyt nämä Vitalille ominaiset reiät on tuotu myös Kiiltomato korusarjaan, ja ne tekevätkin tästä kiehtovan. Reiät ovat hieman erikokoisia, mikä tuo koruun myös yksityiskohtia. 

Kiiltomato kaulakorun materiaali on rodinoitu 925 hopea. Rodinoitu koru ei tummu kuten tavallinen hopea.

Yhden kiiltomadon pituus on noin 9mm ja halkaisija noin 4mm. Ketjun vahvuus on 2mm ja pituus säädettävissä 42/45/47cm.
 

Liisa Vitali hopeakorut ovat hurmanneet jo vuosikausia niin vanhemmat kuin nuoremmatkin naiset. Vitali koru voikin olla siis ihastuttava lahjaidea myös rippitytölle tai valmistuvalle naiselle. Vitali korut ovat ajattoman kauniita ja hurmaavat aina uudelleen ja uudelleen.

Tuotteen lisätiedot

Materiaali Hopea

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Korut, Hopeakorut, Hopeiset kaulakorut, Liisa Vitali korut, Naisten korut, Kaulakorut naiselle