Latimeria kotimainen suolasetti, Velvet Steel

Tuotenro: 1310

Varastossa

45,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Etsitkö keittiöösi laadukkaita kotimaisia keittiövälineitä ja astioita, joita ei löydy jokaisesta kodista? Tai haluatko antaa kaunista designia lahjaksi ystävälle? Arvostatko ekologisuutta ja designsuunnittelua? Mikäli tunnistit itsesi, olisi Latimerian teräksestä valmistetut tuotteet kuin sinulle tehty!

Kaikki Latimerian tuotteet ovat valmistettu kotimaisesta outokumpulaisesta teräksestä ja itse tuotteet valmistetaan Latimerian studiolla Porvoossa. Tuotteiden materiaalina on käytetty terästä, joka on tarvittaessa täysin kierrätettävissä ekologisuuden takaamiseksi.

Tämä kaunis Velvet Steel - viimeistelyllä koristettu suolasetti ihastuttaa kenet tahansa modernin tyylin ystävän! Upea eläväinen väritys tuo settiin mielenkiintoa ja viimeisen silauksen antaa kaunis nykyaikainen kuviointi. Inspiraationsa suunnittelijapariskunta Katriina Seppälä ja Juha Luukkonen saavat lähes mistä vain. Joskus inspiraatio lähtee musiikista, joskus lattialla olevasta metallinpalasesta ja mm. tunnettu Puu-sarja on saanut inspiraationsa keskitalven kylmistä ja lehdettömistä puista.

Tämä suolasetti käy oivasti niin tupaantuliaislahjaksi juuri muuttaneille, tai vaikkapa yrityslahjaksi yhteistyökumppaneille tai työntekijöille. Kotimainen ja laadukas tuote on aina varma valinta lahjaksi!

Materiaali teräs.
Velvet Steel - viimeistelty.
Lautasen halkaisija 9,5cm.
Suositellaan käsinpesua.

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Latimeria - kotimaiset aterimet, Muut lahjatuotteet, Pöytähopeat