Kotimainen riistaryyppy minikuksa 0,5dl poronluulla

Tuotenro: KT24

Varastossa

42,00

Varastotuotteilla nopea toimitus.

30 päivän ilmainen palautusoikeus.

Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja klarna maksutavat.

Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Suosittu kotimainen 0,5dl minikuksa poronluukahvalla on oiva kastelahja mutta sopii myös kaatoryypylle. 

Tämä kuksa on valmistettu Suomessa täysin käsityönä perinteitä vaalien koivun pahkasta ja pienen kokonsa vuoksi se sopii terävälle riistaryypylle saaliin kaadon jälkeen, mutta myös erinomaisesti kastelahjaksi tai nimiäislahjaksi lapselle. Jokainen kuksa on oma uniikki yksilönsä ja puun sekä luun kuviointi on jokaisessa yksilöllinen.

Tämä luukahvainen kuksa on erinomainen lahjakuksa, kun haluat ilahduttaa vaikkapa metsästystä harrastavaa! Personoi kuksa vielä kylkeen tai pohjaan tehtävällä kaiverruksella/lasermerkkauksella, niin kaveriporukassa kuksat eivät mene sekaisin.

Sievä puolen desin pikkukuksa sopii myös kastelahjaksi.

Kuksan tilavuus on 0,5 dl. Suuaukon halkaisija on noin 4 cm ja kuksan korkeus noin 4,5 cm.
Kuksassa on nahkanauha, josta sen saa kätevästi roikkumaan mökin naulaan tai retkeilyrepun hihnaan. Tässä kuksassa on vielä onnenamulettina nahkanauhassa pieni pala poronluuta tuomassa onnea.

Kuksat valmistetaan käsityönä Suomessa Ylitorniossa, joten jokainen kuksa on oma yksilöllinen tuotteensa.
Viimeistelyltään tämä kuksa soveltuu hyvin käyttökuksaksi, joka hiotuu jokaisen käytön yhteydessä.

Kuksan hoito-ohjeita:

Käytön jälkeen kuksa huuhtaistaan vedellä ja laitetaan kuivumaan. Kuksaa ei tulisi pestä pesuaineella, etenkään pesukoneessa. 

Halutessaan kuksalle voi ennen käyttöönottoa ja aika ajoin tehdä kahvirasvauksen: Kuksaan laitetaan pariksi minuutiksi kahvia (jota ei juoda). Kaada kahvi pois ja anna kuksan kuivua pari tuntia, jolloin puun huokoset avautuvat. Kuivumisen jälkeen suodatinpussin pohjalta otetaan ruokalusikallinen märkiä, lämpimiä kahvinpuruja ja hierretään sormin lujasti kupin seinämiin, kunnes purut ovat kuivuneet. Rasva imeytyy puun avoimiin huokosiin ja muodostaa vettähylkivän rasvakalvon. Näin kuksa ei kastu, kuivu ja halkea sekä kalvon alle jäävät ylimääräiset maut.

 

Kuksa voidaan yksilöidä kaiverruksella (kaiverrus ei sisälly hintaan), voi valita kaiverruksen alta "oheistuotteet" kohdasta.

Videolla näet kuksaan toteutetun logokaiverruksen. Kuksa on myös suosittu liikelahja yhteistyökumppanille tai lahja työntekijän palkitsemiseen tai kiittämiseen. Tällöin voimme toteuttaa tyylikkäät logokaiverrukset yrityksen logolla. Kysy tarjous!

Sovellus

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Pidempi kaiverrus kuksaan Pidempi kaiverrus kuksaan
12,00 €
Nimen kaiverrus kuksaan / puutuotteeseen Nimen kaiverrus kuksaan / puutuotteeseen
6,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kuksat, Lahjat, Lasten aterimet, Lasten aterimet, Lahjaksi pojalle