Koivu Ukko 4 Sheriffi "Jallu" snapsilasit kaiverruksella

Tuotenro: 41145 Koivu-ukko 4 seriffi snapsilasisetti

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, mutta laita viestiä jos haluat tilata sen

Ilmoita saatavuudesta
125,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*

Suuren suosion saavuttanut Ukko Finland - tuotemerkki saa jatkoa Koivu Ukko 4 -Seriffi snapsilasisetillä. Tämä snapsilasisetti on varustettu Jaloviinasta tutulla tähtikuvioinnilla, joka löytyy sekä itse snapsilaseista, että koivukuutiosta. Vaikka siis monopoliasemassa olevasta valtakunnallisesta juomakaupasta ei neljän tähden Jallua saakkaan, on se meiltä mahdollista neljän tähden snapsilasisetin muodossa ;)

Sovellus

Nämä tyylikkäässä mustan värisessä koivukuutiossa olevat snapsilasit ovat samalla sekä käytännöllinen käyttöesine, että erittäin tyylikäs sisustuksen yksityiskohta. Kun snapsit ovat kuutiossaan, näkyy snapsilasien pohjassa olevat tähdet upeasti kirjahyllystä. Mikä olisikaan tyylikkäämpää kuin kesken illanistujaisten napata kirjahyllystä koivukuutio, josta voit pamauttamalla kaataa upean tyylikkäät snapsit pöytään!

Ukko Schnapps Koivu Ukko 4 Seriffi on täydellinen lahja laatujuomaa arvostavalle. Näissä snapsilaseissa juoma pysyy kylmänä myös pidemmän aikaa. Voitkin siis huoletta kaataa snapsit valmiiksi odottamaan janoisia kaatajiaan! Snapsit ovat myös siitä käteviä että ne voi pestä huoletta pesukoneessa pelkäämättä niiden pilalle menoa.

Ukko Finland tuotteet täyttävät EY-mittalaitedirektiivit ja ovat virallisia alkoholimittoja. Ukko Snapsin pienessä pesässä alkoholin tuoksu ei korostu liikaa. Tämän ansiosta aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Sovellus

​Tutustu myös muihin Ukko Finland Seriffi tuotteisiin Koivu Ukko 2 - Seriffi snapsilasisettiin, sekä Ukkomatti 100 seriffiin!

  • Materiaali meijeriteräs.
  • Kotelo suomalaista visakoivua.
  • Vetoisuus 40 ml per lasi.
  • Pakkaukseen kuuluu Koivu-ukko kuutio + 4 kpl snapsilaseja.

Tuotteeseen tarjoamme kaiverruksen kaupan päälle.
Voit kaiverruttaa koivukuutioon esimerkiksi lahjansaajan nimen, tai jonkun muun haluamasi lyhyen tekstin. Yksilöllisellä tekstillä varustettu lahja on aina lahjansaajalle henkilökohtaisempi. Kun haluat antaa lahjaksi täysin 
kotimaisen ja laadukkaan lahjan, valitse Ukko snapsilasit tai Ukkomatti taskumatti. Erinomainen lahja miehelle.

 

Suosittelemme myös

Taskumatti 18b
35,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ukko Finland, Muut lahjatuotteet, Lahjaideat, Lahjat miehelle, Viskilasit, Konjakkilasit