Ukko Finland Koivu Ukko 2 - snapsilasit koivukuutiossa kaiverruksella

Tuotenro: 21121 koivu-ukko 2 ukko schnapps

Varastossa

75,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Etsitkö hieman normaalista poikkeavia snapsilaseja? Nämä Ukko Finland snapsilasit (2 kpl)  toimitetaan näppärässä koivukuutiossa, jossa snapsilasit on hyvä pitää säilytyksessä ja niistä voi myös näyttävästi tarjoilla vieraille. Nämä snapsilasit eivät ole pelkästään snapsilasit vaan ne ovat virallistettuja mittalaitteita. Eli jos snapseille ei ole tarvetta, voit huoletta turvallisin mielin mittailla sopivan annoksen muihin drinkkeihin käyttämällä snapsilaseja mittana.

Mikäli mielit saada juomasi kylmänä, voit laittaa snapsilasit pakastimeen puoleksi tuntia ennen tarjoilua ja snapsilasi itsestään hoitaa juoman viileänä pysymisen jopa 15- 30 minuutin ajan, mikäli juoma vaan säilyy juomatta sen aikaa... Snapsilasin pohja on ns. tasapainoitettu eli se painaa kolme kertaa enemmän kuin itse putkiosa. Ja että mitäkö hyötyä tästä sitten on? Snapsilasi ei kaadu kovinkaan helposti, pitää juoman viileänä ja on äärettömän tyylikkään näköinen. Tasapainoituksen ansiosta saat kumottua setin pöytään todella näyttävästi. Toki tämä efekti tulee parhaiten esille Koivu-Ukko nelosessa, koska siinä on neljä snapsilasia, mutta ei siitä haittaa ole tässäkään koivu-ukko kakkosessa.

Ukko Schnapps Koivu Ukko 2 -setti on täydellinen lahja laatujuomaa arvostavalle, hintaan sisältyy kaiverrus suoraan tuotteeseen!

Ukko Schnappsin pienessä pesässä alkoholin tuoksu ei korostu liikaa. Tämän ansiosta aromit pääsevät oikeuksiinsa.. Snapsilasit voi huoletta pestä tiskikoneessa ja niistä on tyylikäs tarjoilla pienet snapsit vieraalle.Kun haluat antaa lahjaksi täysin kotimaisen ja laadukkaan lahjan, valitse Ukko snapsilasit tai Ukkomatti taskumatti. Erinomainen lahja miehelle.

Mielestäni tässä Koivu-Ukko snapsilasi setissä on parasta se, että tuote on erittäin tyylikäs pitää baaritiskillä, pöydällä tai vaikkapa kirjahyllyssä. Voit laittaa ne esille pystyssä tai vaaka asennossa. Yhdistelemällä useamman Koivu-Ukko kakkosen tai nelosen saat näyttävän yksityiskohdan sisustukseen. 

  • Snapsilasit ovat tasapainoitettuja
  • Materiaali meijeriteräs, konepestävät snapsilasit & kotelo suomalaista koivua.
  • Pakkaus sisältää Koivu-Ukko kuution sekä 2 kpl snapsilaseja.
  • Vetoisuus 40ml.
  • Ukko Schnapps tuotteet täyttävät EY-mittalaitedirektiivit ja ovat virallisia alkoholimittoja. 

Nopea toimitus Kellopuodin omasta varastosta.

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ukko Finland, Muut lahjatuotteet, Lahjaideat, Lahjat miehelle, Viskilasit, Konjakkilasit, Miesten parhaat joululahjat löydät Kellopuodista, tutustu ja tilaa! Kellopuoti.fi