Kohinoor Valerie kultainen rivitimanttisormus

Tuotenro: 033-264-30-0003


voidaan lähettää 7-14 päivän kuluessa

Alin 30pv hinta

1 939,00 €
1 551,20
Säästät 20 %

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Kaunis kultainen Kohinoorin Valerie timanttisormus ihastuttaa näyttävällä ulkomuodollaan!

Tämä tyylikäs sormus on näyttävä asuste niin arkeen kuin juhlan! Keltakultainen runko, sekä sormuksen keskellä oleva upea iso yksityiskohtainen timantti kruunaa sormuksen ulkomuodon näyttävällä tavalla. Suurimman timantin loistetta on lisätty istuttamalla timantin ympärille 12 pienempää timanttia, jotka lisäävät isoimman timantin hehkua kauniilla tavalla. Tätä sormusta ei voi kukaan olla huomaamatta, niin yleellisen kaunis se sormessa on!

Sormus sopii upeasti esimerkiksi vihkisormukseksi naiselle toisen kultaisen kihlasormuksen rinnalle. Valerie - sormusmallistoon kuuluukin myös rivitimanttisormus, joka sointuu täydellisesti yhteen tämän sormuksen kanssa. Yhdessä nämä sormukset luovat näyttävän kokonaisuuden jota ei voi olla huomaamatta! Katso tämä kaunis rivitimanttisormus täältä!

Sormukseen on saatavana kaiverrus kaupanpäälle. Mikäli haluat kaiverruksen sormukseen, voit kirjoittaa haluamasi kaiverrustekstin ostoskoriin mentäessä. Huomioithan että kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto - tai palautusoikeutta.

Materiaali 585 keltakulta.
Timantit 0,18 ct + 12 x 0,01 ct H/VS.
Sormuksen leveys 2,1 mm.
Sormuksen paksuus 1,5 mm.
Saatavana koot 15,5-18,5

Huomioithan että timanttisormus tulisi huoltaa säännöllisin väliajoin (noin 1 - 2 vuoden välein) alan ammattiliikkeessä, jotta sormuksen käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Huollossa mm. kiristetään timantin istutukset ja tarvittaessa kiillotettaan sormus.

Sormus valmistetaan sinulle tilauksesta oikeassa koossa, joten sen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kohinoor sormukset, Kihlasormukset, Kihla- ja vihkisormus, Naisten korut, Naisten sormus, Korut, Keltakultainen timanttisormus, Kultakorut, Kultainen sormus