Hopeinen siro elämänpuu kaulakoru zirkonioilla 42cm

Tuotenro: 086 + AND035-42cm

Varastossa

27,90
* Hinta sisältää alv:n 24%

* Luotettava kotimainen perheyritys 
* Ripeä toimitus Vieremältä

* yli 70€:n tilauksen toimituskulut 0€
* 30 vrk ilmainen vaihto tai palautus
 


Ihana ja herkkä hopeinen elämänpuu riipus zirkonioilla sopii vaikkapa rippilahjaksi tytölle, valmistujaislahjaksi tai aikuiselle naiselle!

Elämänpuu kuvastaa ihmisen kasvua ja kehitystä ja sitä, kuinka hän voi ponnistaa ja kasvaa voimakkaaksi. Elämänpuun oksilla on kirkkaita kiviä kuin puun juuri puhjenneina kukkina.
Tässä hopeisessa elämänpuu kaulakorussa puun ympärillä on vielä hopeinen ympyrä, joka symboloi maailmankaikkeutta ja elämän ainaista kiertokulkua. Kehälle on istutettu kymmeniä pieniä säihkyviä zirkonioita, jotka tuovat siroon elämänpuuhun kauniisti näyttävyyttä. Korussa on hopeinen rodinoitu ankkuriketju, jonka vakiopituus on 42cm (sopii esim. kouluikäiselle, nuorelle tai hoikalle naiselle). Jos haluat 45cm tai 50cm mittaisen ketjun, ilmoita siitä tilauksen lisätiedoissa.

 

Korun ja ketjun materiaali hopea, synteettiset zirkoniat

Riipuksen halkaisija 20mm ja kokonaiskorkeus riipuslenkin kanssa 27mm.

Tähän elämänpuukoruun ei voi kaivertaa.

 

 

Suosittelemme myös

*
Hinnat sisältävät alv:n 24%

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat sisältävät alv:n 24%

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Elämänpuu korut, Korut, Lahjaideat, Lahjaksi naiselle, Lahjat ystävälle, Naisten korut, Kaulakorut naiselle, Hopeakorut, Hopeiset kaulakorut, Voimakorut, Uutuudet, Kellopuoti.fi