Ensilusikka Onnekas hopeinen omalla kaiveruksella

Tuotenro: L1020 4000 ensilusikka Onnekas

Varastossa

Alin 30pv hinta

135,00 €
114,75
Säästät 15 %

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Haluatko antaa pienokaiselle lahjaksi jotakin, joka kulkee mukana läpi elämän? Jotakin, joka on käytöllinen mutta myös samalla kaunis muisto lapsuudesta aikuisuuteen.

Lusikat ovat lahja, joka kestää oikein huollettuna monia vuosia eteenpäin. Ilahduta häntä ensilusikalla, joka koskettaa ja koristaa ensihetkistä lähtien. 

Tämä ensilusikka sopii myös annettavaksi lahjaksi vaikkapa mummon ja ukin pienokaiselle. Tai vaikkapa syntymäpäivälahjaksi yksi- tai kaksivuotiaalle lapselle.

Hopeinen ensilusikka on myös loistava kaste - ja nimiäislahja. Perinteisesti vauvalle on annettu kastelahjana hopeinen kummilusikka, johon on kaiverrettu taakse vauvan nimi, syntymäaika, pituus ja paino.

Lusikka on valmistettu 925 hopeasta ja sen muodosta löytyy onneatuova onnenapila. Onnekas kummilusikka on saatavilla myös timantilla tai pinkillä tai siniisella topaasilla, vaihtoehdot löydät sivun alaosasta. Samaan sarjaan löydät myös ihanan pienen Onnekas ensiriipuksen.

  • Muotoilija: Päivi Keski-Pomppu.
  • Materiaali 925 hopeaa.
  • Valmistaja Saurum Oy.
  • Pituus 130 mm.
  • Tuote toimitetaan Lumoavan alkuperäisessä tyylikkässä pakkauksessaan.

Kaupan päälle saat halutessasi lusikkkaan nurjalle puolelle lyhyen yksilöivän kaiverruksen, esim. nimi ja päivämäärä. Kaiverrettu tuote on aina lahjansaajalle henkilökohtaisempi.

 

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kastelahja, Lasten lahjat, Lahjaksi pojalle, Tytölle lahja, Pöytähopeat, Kummilusikka, Lumoava ensilahjat