Citizen Eco-Drive rannekello AW1760-81W

Tuotenro: AW1760-81W

Varastossa

239,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Miten olisi turkoosia väriä ranteeseen? Tyylikäs Citizen Eco-Drive AW1760-81W rannekello upealla turkoosilla kellotaululla. 
Keltainen kellotaulu yhdistettynä mustaan bezeliin saa aikaan upean kokonaisuuden. Tämän kellon lasi on sivusta viistehiottu, joka tuo todella kivan yksityiskohdan kellon ulkonäköön. Osoittimet ja indeksi ovat luminoidut, joten ne jälkihohtavat valoa pimeässä.  

Tämä kello sopii niin miesten kuin naistenkin rannekelloksi, sinulle joka haluat säväyttää hieman värikkäämmällä kellotaululla. Keltainen kellotaulu on oikein pirtsakka. 

Eco-Drive kellot ovat helppoja ja huolettomia käyttää, ne eivät tarvitse paristonvaihtoja. Citizen Eco-Drive on Citizenin patentoima huipputeknologinen energian varastointijärjestelmä, jossa Eco-Driven aurinkopaneelit lataavat kellon akun kaikenlaisesta valossa. Eco-Drive kelloissa käytetty akku on ympäristöystävällinen ja elohopeavapaa litiumioniakku.

Kellon rannekkeen tiukka sisämitta on 20 cm ja rannekkeen leveys on 22mm. Kellon ranneketta voidaan lyhentää paloja poistamalla.  

  • Kaliiberi J810
  • Eco-Drive, jonka käyntivara täydellä akulla on jopa 240 päivää
  • paino 150 g
  • koko 43 mm x korkeus 11,7 
  • materiaali teräskuori
  • Vesisuojaus 10 ATM
  • Päivämäärä, jonka päällä on suurennuslasilla varustettu kohta
  • Turvalukollinen ranneke

Kaikilla Citizen kelloilla on maahantuojan 2 vuoden laatu-ja materiaalitakuu, jonka voi saada myös kolmanneksi vuodeksi rekisteröimällä oman Citizen kellon Citizen-kellojen sivuilla. 

Haluatko kellon takapohjaan kaiverruksen? Teemme kaiverruksen veloituksetta. Kaiverrus voi olla esim. nimi ja päivämäärä tai muut tärkeä teksti tai ajatus.
Huomioithan ettei kaiverretulla tuotteella ole vaihto-tai palautusoikeutta. 

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Citizen rannekellot, Citizen Eco-Drive rannekellot, Citizen miesten rannekellot, Citizen naisten rannekellot, Miesten rannekello, Naisten rannekello