Casio G-Shock Oak full-metal rannekello kulta

Tuotenro: GM-B2100GD-9AER +2viskilasia

Varastossa

Alin 30pv hinta

749,00 €
599,20
Säästät 20 %

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


G-SHOCK uutuus GM-B2100GD-9AER Full-Metal tutussa ikonisessa kahdeksankulmaisessa CasiOak muodossa kullanvärisenä, mustalla kellotaululla.
Nämä uudet iskunkestävät, 200 metriin vesitiiviit G-Shock rannekellot tarjoavat upean ulkonäön lisäksi käytännöllisyyttä Tough Solar- lataustoiminnollaan.

GM-B2100GD-9AER_Casio_G-Shock_Oak_kullanvarinen_rannkello

Jo vuoden 2019 GA-2100 mallin julkaisusta lähtien - joka oli moderni tulkinta ensimmäisestä G-SHOCK-rannekellosta, DW5000C:stä - 2100 sarjan ohut,  yksinkertaisen virtaviivainen muotoilu on tullut suosituksi malliksi erityisesti nuorempien kuluttajien keskuudessa. 

Uusi iskunkestävä GM-B2100 – malli tarjoaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua, skarppia ulkonäköä äärimmäisen upeilla yksityiskohdilla. Ulkokuori, ranneke ja kehä ovat kaikki valmistettu teräksestä. Iskunkestävyyden takaamiseksi on otettu mallia legendaarisesta GMW-5000:sta kierrettävän takapohjan, rannekkeen ja bezelin nivelten kohdalla. Iskun vaimennukseen kelloihin on asennettu hienorakenteiset hartsikomponentit kehän ja kuoren väliin.

GM-B2100GD-9AER_Casio_G-Shock_rannekello_kulta

Monen eri valmistusprosessin läpikäynyt kellokehä on kehitelty muotoonsa takomalla, leikkaamalla ja kiillottamalla. Näin on aikaansaatu moniulotteinen kehä, jonka yhtenäinen ulkomuoto on silmiinpistävän tyylikäs. Korostaen teräksen kauneutta, kellon eri osiin on työstetty erilaiset viimeistelyt: bezelissä kehän muotoon harjattu viimeistely, rannekkeessa pystysuoraan harjattu viimeistely sekä kehän kulmassa, painikkeissa ja takapohjassa peilihionta. Taulu on koottu useasta osasta, joka tuo syvyyttä kellon ulkonäköön. Kello yhdeksässä oleva viikonpäivätaulu sekä indeksit ovat käsitelty höyrypinnoitteella, joka saa kellotaulun näyttämään erittäin laadukkaalta.

GM-B2100_kuoren_osat

Neljä kokometallista mallia tarjoilevat upean ulkonäön lisäksi käytännöllisyyttä Tough Solar- lataustoiminnollaan. Kello latautuu auringonvalosta tai keinovalosta ja säännöllisiä paristojenvaihtoja ei enää tarvita. Säästät siis aikaa, rahaa sekä tietenkin tällä vältytään myös ylimääräisiltä kellon takapohjan aukaisuilta. #vesitiiviys.


 Kelloissa on myös älypuhelin-ominaisuudet* Bluetooth® -yhteyttä käyttäen, joka mahdollistaa entistä tarkemman ajannäytön, helpon hälytysten ja ajastimen asettamisen, maailmanajan käytön ja muiden toimintojen hyödyntämisen sovelluksen kautta omassa älypuhelimessa.

*älypuhelinominaisuuksia hyödyntääkseen käyttäjän tulee ladata CASIO WATCHES- sovellus.

Tarkemmat ominaisuudet:

- 200M
- Ø 44,4 mm
- rungon paksuus 12,8 mm
- paino 165 g
- hiilivahvistettu ruostumaton teräs
- kullanvärinen teräsranneke
- Bluetooth Smart, Smartphone aika
- kaksoisvalo
- erikoisiskunkestävä
- tärinähälytys
- Tough Solar
- jälkihohtovalo
- maailmanaika
- ajanotto 1/100s. -24h
- ajastin 1/1s. - 24h
- 5 hälytystä
- monikielinen
- äänen hiljennin
- autom. osoittimien väistötoiminto asetuksia tehtäessä
- puhelimen etsintä
- automaattinen kalenteri
- 12/24 tunnin näyttö
- mineraalilasi
- turvalukko
- akun varaustason näyttö
- moduli: 5691

Casion kelloille myönnetään kahden vuoden laatu- ja materiaalitakuu.

P.S. Tämän kellon ostajalle 2 kpl G-Shock x Bohemia viskilaseja, jotka sopivat muuten hyvin myös GT:n nautiskeluun tai vaikkapa aamukahville. Mutta mikäli haluat jotain vähän enemmän, niin käytä kuponkikoodia GM-B2100 ja lähetämme paketin mukana myös viskikarahvin.

GM-B2100_tilaajalahja

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: G-Shock rannekellot netistä, Miesten rannekello, Naisten rannekello, Casio rannekello, Kellot