Aarni Sirius rannekello pähkinäpuu

Tuotenro: Aarni Sirius Pähkinä - teräs

Varastossa

229,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Oletko etsinyt rannekelloa, joka erottuu muista kelloista positiivisella tavalla ja jota ei näe joka toisessa ranteessa?

Arvostatko suomalaista suunnittelutyötä ja luonto on lähellä sydäntäsi? Mikäli tunnistit itsesi, olisi nämä puiset Aarni rannekellot kuin sinun ranteeseesi tehdyt! 

Tämä pähkinäpuinen Aarni Sirius yhdistää upealla tavalla puun ja metallin parhaat puolet täydelliseksi kokonaisuudeksi! 
Puumateriaalina uudessa Aarni Sirius kellossa on hurmaava suklaanruskea pähkinä, joka on arvokkuuden ja kuninkaallisuuden ilmentymä. Yhdessä teräskuoren kanssa se luo upean kontrastin ja tekee kellosta erittäin tyylikkään.

Aarni_sirius_sinisellae_taululla

Kellotaulu on upea syvänsininen, ja se heijastelee valoa kauniisti. Näyttävyyttä kellotauluun tuo lasin alla oleva kirkas hopeanvärinen bezeli, joka on tehty viistoksi yhtyen tummansiniseen kellotauluun. Kellotaulu on hyvin minimalistinen, mikä antaa kellolle nykyaikaisen ja arvokkaan ilmeen. Sekuntiviisarilla on oma erillinen näyttönsä, josta ajan kulkua on mukava seurata sekuntiviisarin liikkuessa.

Sirius pähkinä puukellon jujuna on pikalukolla varustettu ranneke; voit vaihtaa kelloon minkä tahansa 20mm leveän rannekkeen ja näin muuttaa kellon ulkonäköä asusi mukaisesti sopivaksi!

Erittäin kaunis minimalistinen tummanruskea rannekello sopii ulkonäöllisesti sekä kokonsa puolesta yhtä hyvin niin miehen kuin naisenkin rannetta koristamaan. Kaunis puunväri sekä kellosta näkyvät puun yksityiskohdat tekevät tästä kellosta upean asusteen, eikä toista samanlaista tule ihan heti vastaan.

Aarni-Sirius-kaiverruksella

Koska kello on valmistettu puusta, on se erittäin kevyt sekä miellyttävä ranteessa pidettävä verrattuna täysin teräksiseen kelloon. Aiempiin XO- ja Vega-malleihin verrattuna tämä kello on kuitenkin hieman painavampi johtuen muhkeasta teräskuoresta.

Kellon suunnittelussa on otettu huomioon mukavuus myös nupin suhteen; nuppi on sijoitettu klo 2 kohdalle niin, ettei se pääse painamaan rannetta missään tilanteessa.

Tämä sopii upeasti vaikkapa syntymäpäivälahjaksi henkilölle, joka arvostaa suomalaista designia. Kello toimitetaan tyylikkäässä kotelossa, joka tuo kelloon viimeisen juhlallisuuden tunteen.

  • Huomioithan, että puun kuviointi ja sävy ovat yksilöllisiä kaikissa tuotteissa.
  • Materiaali pähkinäpuu.
  • Lukko-osa, kellon takapohja ja kuori on terästä.
  • Japanilainen laadukas Miyota 1L45 kvartsikoneisto.
  • Kellotaulun leveys n. 4,2 cm.
  • Rannekkeen leveys 2 cm.
  • Aarni kellolle myönnetään kolmen (3) vuoden laatu- ja materiaalitakuu.
  • Huomioithan, että puun luonnollisista ominaisuuksista ja roiskevesitiiviydestä (3 ATM) johtuen kelloa ei suositella käytettäväksi kun ollaan tekemisissä veden kanssa.

Kelloon saat meiltä Kellopuodista kaupan päälle kaiverruksen kellon takakanteen ja kellon koteloon. Yksilöllisellä kaiverruksella varustettu kello on aina esimerkiksi juuri lahjansaajalle henkilökohtaisempi ❤️.
Huomioithan, että takakannessa on vain rajattu tila kaiverrukselle, koteloon mahtuu esimerkiksi motto tai mietelause. Kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto - tai palautusoikeutta.

Meillae-saat-veloituksetta-kaiverrus-aarni-kellon-koteloon

Aarni kellojen luojat ovat itse sanoneet kelloista ja erityisesti puusta materiaalina näin:

"Metsät ovat syntymästämme asti olleet tärkeä osa elämäämme. Samulin ne jopa johdattivat yliopistolle opiskelemaan metsätieteitä. Olemme ymmärtäneet, ettei metsien tila todellakaan ole kaikkialla maailmassa yhtä hyvä kuin Suomessa. Täällä metsät ovat olennainen osa kansallista identiteettiämme, mutta suuressa osassa maailmaa metsien hävitys on todellinen uhka. Siksi teemme kaikkemme, jotta hankkimamme puu ei aiheuttaisi metsäkatoa. Kaikki käyttämämme ulkomainen puu on sertifioitua, ja olemme selvittäneet alkuperämaan. Kotimaisen puumme alkuperän puolestaan tunnemme paikkakunnan tarkkuudella, joten pystymme omakohtaisesti toteamaan kasvatuksen kestävyyden. Ja on sanomattakin selvää, ettemme käytä uhanalaisia puulajeja. Koskaan."

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Aarni kellot - puiset rannekellot, Miesten rannekello, Naisten rannekello, Kellot, Valmistujaislahjat, Ylioppilaslahjat, Valmistujaislahja naiselle, Ylioppilaslahja naiselle, Ylioppilas- ja valmistujaislahjat 2023