Aarni puiset aurinkolasit Blues suomalainen visakoivu polarisoitu

Tuotenro: 0934 Blues visakoivu polarisoitu

Varastossa

144,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Aarni Blues Visakoivu aurinkolasit ovat trenditietoisen valinta, sillä näissä arskoissa on sitä jotakin

Nämä Aarni Blues Visakoivu aurinkolasit ovat yksinkertaisen tyylikkäät ja sopivat suojaamaan silmiä niin kesän juhlissa kuin veneen kannella istuessakin! Aarni Blues-aurinkolasimalli on saanut innoituksensa Blues Brothers elokuvassakin nähdyistä legendaarisista aurinkolaseista. 

Aarni visakoivuiset aurinkolasit ovat kestävät ja tyylikkäät

Aurinkolasikehykset valmistetaan ristiinliimaamalla useita puuviiluja, jolloin saadaan aikaan erinomainen kestävyys ja käyttöikä laseille. Näissä Blues Visakoivu aurinkolaseissa on kätetty arvostettua suomalaista visakoivua ja linsseinä on valittavissa joko polarisoimattomat CR39 linssit tai polarisoidut polykarbonaattilinssit. 100% UVA- ja UVB-suoja. Huomioithan, että puu on luonnollinen materiaali, joten kuviointi ja sävy ovat yksilöllisiä kaikissa tuotteissa. Kahtia samanlaisia Aarni aurinkolaseja ei siis ole olemassa!
Jos tarvitset aurinkolasit vahvuuksilla, Aarni aurinkolaseihin on mahdollista teettää linssit vahvuuksilla optikolla. 

 

Aarni aurinkolasit sopivat naisille ja miehille

Aarni puiset aurinkolasit ovat ns. onesize, eli ne sopivat aikuisen miehen tai naisen päähän loistavasti. Sankojen jousitettujen metallisaranoiden ansiosta aurinkolasit istuvat päähän hyvin ja ovat miellyttävän tuntuiset käyttää.
Kaikki Aarni aurinkolasit toimitetaan kätevän korkista valmistetun kotelon kanssa, joihin aurinkolasit on kätevä sujauttaa suojaan pilvisenä päivänä.

 

Tilaa nyt omat Aarni puiset aurinkolasisi ja saat kaupan päälle upean tilaajalahjan!

P.S. Tiesitkö että meiltä voit saada puiset aurinkolasit myös kaiverruksella? Kaiverruksen pääset tilaamaan alapuolelta Oheistuotteet-kohdasta.

 

Aarnin synty juontaa juurensa kolmen pojan kaveruudesta

Sovellus

Aarnin ensimmäiset peruskivet pystytettiin metsien keskellä, rauhaisassa eteläsuomalaisessa Klaukkalan kylässä. Nuorina poikina patikoimme usein kaveriporukalla metsän rauhaan, viritimme leiritulet ja istuskelimme tulen kajossa iltahämärään asti makkaraa paistaen ja hauskaa pitäen – metsän keskellä saimme olla rauhassa, aikuisten katseiden ulottumattomissa.

Kohdattuamme myöhemmin uudelleen Helsingissä, Pyryn saunan lauteilla, huomasimme kaikki jakavamme vahvan kiinnostuksen uniikkeihin rannekelloihin. Saunassa hikoillessa ja metsäisen taustamme huomioonottaen ei liene ihme, että myös puu nousi nopeasti esille. Koimme, että puu on kaunis ja monikäyttöinen materiaali. Halusimme osoittaa, että puusta voi tehdä paljon enemmän kuin mihin sitä nykyään käytetään. Jäähdytellessämme huurteisten äärellä katseemme osui pöydällä lojuviin rannekelloihimme, ja idea puisista rannekelloista tuntui saman tien oikealta. Oli Aarnin aika.

-Pyry, Niklas & Samuli
Perustajat

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Kaiverrus Aarni aurinkolasin sankaan Kaiverrus Aarni aurinkolasin sankaan
15,00 €
Kaiverrus Aarni aurinkolasien koteloon Kaiverrus Aarni aurinkolasien koteloon
0,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Aarni puiset aurinkolasit, Aurinkolasit