Aarni Fulton aurinkolasit suomalaista tervaleppää

Tuotenro: 0132 Fulton tervaleppä

Varastossa

109,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Puiset Aarni Fulton tervaleppä aurinkolasit kruunaavat kesätyylisi

Aurinkolaseissa pyöreät muodot ovat nyt ehdoton trendi, ja sitä myötäilee myös nämä Aarnin kotimaisesta tervalepästä valmistetut Fulton aurinkolasit. Ruskeat pyöreät linssit sulautuvat tyylikkäästi yhteen puun pehmeiden muotojen kanssa luoden täydellisen kokonaisuuden. Kehykset valmistetaan ristiinliimaamalla useita puuviiluja, jolloin saavutetaan erinomainen kestävyys ja käyttöikä laseille. Fulton aurinkolasit on valmistettu ristiinliimaamalla useita ultraohuita puuviiluja, minkä ansiosta ne on erittäin kevyet ja miellyttävän tuntuiset päässä. Ristiinliimauksella saadaan aurinkolaseille myös erinomainen kestävyys ja käyttöikä.'

Sovellus

Kotimaisen tervalepän lämmin ja hieman punertava sävy tuovat näihin Aarni aurinkolaseihin tyylikkään ilmeen ja ne säväyttävät varmasti! Tervaleppä on useimmille tuttua esimerkiksi saunan lauteilta. Fulton tervaleppä puiset aurinkolasit ovat siis aivan suomalaisuuden ytimestä!

  • Aurinkolasit ovat ns. onesize, eli ne sopivat aikuisen miehen tai naisen päähän loistavasti. Sankojen jousitettujen metallisaranoiden ansiosta aurinkolasit istuvat päähän hyvin ja ovat erittäin miellyttävän tuntuiset käyttää.
  • Linsseinä CR39 ruskeat linssit, joissa on on 100% UVA- ja UVB-suoja.
  • Kaikki Aarni aurinkolasit toimitetaan kätevän korkista valmistetun kotelon kanssa.

Tilaa nyt omat Aarni puiset aurinkolasisi ja saat kaupan päälle upean tilaajalahjan!

Puusta valmistettujen Aarni aurinkolasien tarina

Aarni-tuotteiden tarina juontaa juurensa kolmen miehen ystävyydestä sekä rakkaudesta Suomen luontoa kohtaan. Yrityksen perustajat olivatkin jo pikkupojista asti liikkuneet paljon Klaukkalan metsissä patikoimassa ja istumassa leiritulen ääressä nauttien Suomen luonnon kauneudesta. Kasvaessaan jokaiselle heistä oli tullut vahva intohimo ja palo luoda jotakin uutta ja ennenäkemätöntä. Eräänä iltana saunasta tullessaan olivat miehet pöydällä olleita rannekelloja katsellessaan kehittänyt nykyisin jo kovin tunnetun Aarni -tuotemerkin. Alunperin liikenteeseen lähdettiin puusta valmistetuilla rannekelloilla, ja nyt uutuutena ovat saapuneet upeat Aarni puiset aurinkolasit!

P.S. Tiesitkö että meiltä voit saada puiset aurinkolasit myös kaiverruksella? Kaiverruksen pääset tilaamaan alapuolelta Oheistuotteet-kohdasta.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Kaiverrus Aarni aurinkolasin sankaan Kaiverrus Aarni aurinkolasin sankaan
15,00 €
Kaiverrus Aarni aurinkolasien koteloon Kaiverrus Aarni aurinkolasien koteloon
0,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Aarni puiset aurinkolasit, Aurinkolasit