Aarni Wynn visakoivu aurinkolasit

Tuotenro: Wynn Curly birch
alk. 109,00

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*Haluatko sinäkin aurinkolasit, jotka ovat valmistettu kotimaisesta visakoivusta? Kokeile näitä ja rakastu ❤️

Nämä Aarni Wynn aurinkolasit ovat uskomattoman kevyet ja miellyttävät käyttää. Ruskeat linssit suojaavat silmiäsi ja ne sointuvat tyylikkäästi visakoivuun. Jokaiset lasit ovat myös täysin yksilölliset, sillä visakoivu on niin eläväinen väriltään. 

Aarni aurinkolasikehykset valmistetaan ristiinliimaamalla useita puuviiluja. Puuviilujen välissä on hiilikuitukerros. Carbon Core™ -hiilikuituydin tekee aurinkolaseista aidosti kestävät, puun tuntumasta ja keveydestä tinkimättä. Hiilikuitukerros ristiinlaminoidaan puuviilujen väliin, jolloin aurinkolasien rakenteesta saadaan erittäin luja ja jäykkä. Hiilikuitukerros näkyy mustana raitana sankojen keskellä. Tällä tekniikalla saavutetaan erinomainen kestävyys ja käyttöikä laseille.

Optiseen kärkikastiin lukeutuvat polykarbonaattilinssit antavat 100% suojan haitallisille UVA- ja UVB-säteille. Linssit ovat kevyet ja kestävämmät iskuja ja naarmuja vastaan kuin perinteiset muovi- tai lasilinssit. Wynn visakoivu aurinkolasit ovat saatavilla myös polarisoiduilla linsseillä. Polarisoituja laseja suositellaan esimerkiksi vesillä liikkujille ja keväthangilla ulkoileville, polarisoimattomia suosivat taas esimerkiksi lentäjät.

Aarni aurinkolasit toimitetaan aina korkista valmistetussa säilytyskotelossa. Pehmeäpintainen korkkikotelo suojaa laseja hellästi, kun et niitä käytä. Kun otat aurinkolasit käyttöösi, kotelo taittuu kasaan ja mahtuu vaikka taskuun! 

  • Malli: Aarni Wynn
  • Linssit: Ruskeat – Polarisoimattomat tai polarisoidut polykarbonaattilinssit. 100% UVA- ja UVB-suoja. Mahdollista teettää linssit vahvuuksilla optikolla.
  • Puumateriaali: Suomalainen Visakoivu
  • Carbon Core™ – Hiilikuituydin puuviilujen välissä
  • Saranat: Jousitetut metallisaranat
  • Mitat: Leveys: 140mm, korkeus: 50mm, sangan pituus: 139mm

 

Aarni puusankaiset aurinkolasit voi myös yksilöidä kaiverruksella! Laserkaiverrus tehdään sangan ulkopintaan. Kaiverrus voi olla vaikka oma nimi tai firman logo!

Kaiverruksen voit tilata alapuolelta oheistuotteista. 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Kaiverrus Aarni aurinkolasin sankaan Kaiverrus Aarni aurinkolasin sankaan
15,00 €
Kaiverrus Aarni aurinkolasien koteloon Kaiverrus Aarni aurinkolasien koteloon
0,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Aarni puiset aurinkolasit, Aurinkolasit