Valkokultainen timanttileikattu 4mm sormus Beat of Love

Tuotenro: 4 mm valkokultainen kihlasormus VR108-4-0002


voidaan lähettää 2-14 päivän kuluessa

Alin 30pv hinta

309,00 €
247,20
Säästät 20 %

- Varastotuotteilla nopea toimitus.

- 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

- Maksutapoina verkkopankki, kortti- ja Klarna maksutavat.

- Yli 70€ tilaukseen 0€ toimituskulut.*


Upea valkokultainen timanttileikattu 4mm leveä Beat of Love kihlasormus.

Jos haluat sormukseesi hieman näyttävyyttä ilman timantteja tai kiviä, on tämä valkokultainen timanttileikattu sormus loistava valinta! Sormus on 4mm leveä, joten se sopii erinomaisesti miehelle, mutta myös naiselle, sillä tämän rinnalle voit yhdistää vielä loistavasti esimerkiksi 3mm tai 4mm leveän vihkisormuksen. 

Sormuksen runko ei ole kovin korkea, joten se on "turvallinen" käyttää arkena esimerkiksi työssä ilman pelkoa siitä että se tarttuisi helposti johonkin kiinni. Valkokultaisessa sormuksessa timanttileikattu kuviointi tulee upeasti esille ja saa sormuksen sädehtimään.

Materiaali:  585/1000 (14k) valkokultaa, täyttää EU-nikkelidirektiivin.

Koot:
15.0 - 17.5  309 €
18.0 - 20.5  359 €
21.0 - 23.0  409 €
Hinnat ovat kappalehintoja.

Tiesitkö että valkokulta itsessään on hieman harmahtavaa? Kaikki valkokultaiset korut rodinoidaan, jotta niihin saataisiin upea kirkas väri ja kiilto. Ajan ja käytön myötä rodinointi kuluu pois, jolloin sormuksen voi käyttää kultasepällä uudelleen rodinoitavana. Näin sormus säilyy kauniin taas vuosia eteenpäin. 

Beat of Love -sormusmallistosta löydät ajattomia ja klassisia valkokultaisia ja keltakultaisia sormuksia timanteilla tai ilman. Beat of Love sormukset sopivat loistavasti kihla- tai vihkisormuksiksi, mutta myös kun haluat hemmotella itseä, puolisoa tai ystävää laadukkaalla kultasormuksella.

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kihla- ja vihkisormus, Vihkisormukset, Korut, YSTÄVÄNPÄIVÄKIHLAT, Kihlasormukset, Valkokultaiset kihlasormukset